«Ζει τον έρωτά του με την Μαίρη»: Μαθεύτηκε η πραγματική αιτία που ο Πασχάλης Τερζής εξαφανίστηκε από παντού

June 29, 2024

«Ζει τον έρωτά του με την Μαίρη»: Μαθεύτηκε η πραγματική αιτία που ο Πασχάλης Τερζής εξαφανίστηκε από παντού

Διαφ.

Ο Πασχάλης Τερζής, ο 20χρονος εγγονός του λαϊκού ερμηνευτή, που σπουδάζει στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, σε συνέντευξή του στο ΟΚ!,

μιλάει για την πρόσφατη συμμετοχή του στην υπερπαραγωγή «Βίρα τις Άγκυρες», τις «κακές παρέες» του, το θέατρο που τον έφερε στον ίσιο δρόμο και τα οικογενειακά γλέντια με τον παππού του.

Από προσωπική επιλογή σταμάτησε το τραγούδι ο Πασχάλης Τερζής

Ο παππούς σου, Πασχάλης Τερζής, είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος, εκτός από το μεγάλο ταλέντο του, ξεχωρίζει και για την αυθεντικότητά του. Ήταν λόγοι υγείας που τον οδήγησαν να σταματήσει επαγγελματικά το τραγούδι;

Δεν σταμάτησε λόγω ασθένειας, αλλά από δική του προσωπική επιλογή. «Μέχρι εδώ έχω να δώσω» είπε. Μου είχε πει ότι το να αφήσει το μικρόφωνο ήταν από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήρε. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να μένεις με την ωραία ανάμνηση κάποιου.

Το ίδιο έκανε και η Χάρις Αλεξίου.

Μα, ουσιαστικά αυτό δεν είναι γενναιόδωρο προς τον εαυτό σου, αλλά και προς το κοινό; Να προσφέρεις μόνο όταν εσύ νιώθεις πως μπορείς.

Η πρόσφατη συνάντηση του Πασχάλη Τερζή με τον συνονόματο παππού του

Βλέπεις συχνά τον παππού σου;

Τον είδα πολύ πρόσφατα, είναι μια χαρά. Έχει τον μπαχτσέ του, τα φρούτα, τα λαχανικά, τις κότες του, κάνει μια ήρεμη ζωή αγρότη. Ζει τον έρωτά του με τη Μαίρη, είναι πολύ αγαπημένοι.

Σε είδε φέτος στο Βίρα τις άγκυρες;

Όχι, δεν με είδε, αλλά έχει έρθει σε όλες τις προηγούμενες παραστάσεις που έχω παίξει.

702




Πηγή

Διαβάστε επίσης: