Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Τα οριστικά αποτελέσματα ΕΔΩ – Τελικοί δικαιούχοι

June 29, 2024

Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Τα οριστικά αποτελέσματα ΕΔΩ – Τελικοί δικαιούχοι

Διαφ.

Πώς βλέπετε αν είστε δικαιούχος του «Κοινωνικού Τουρισμού 2024». Τα οριστικά αποτελέσματα και οι πίνακες.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού 2024. Αναμένονται να αναρτηθούν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου, αφού το πρόγραμμα ξεκινά να ισχύει από την προσεχή Δευτέρα 1 Ιουλίου.

Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή.

Ωστόσο, σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και Σάμο μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις δωρεάν (μηδενική ιδιωτική συμμετοχή), ενώ στους δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και του Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν, στο οποίο φέτος προστίθεται η Θεσσαλία (εκτός των Σποράδων).

Πού βλέπετε τα οριστικά αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού

Για να δείτε τα οριστικά αποτελέσματα ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ στην ΔΥΠΑ και -όταν αναρτηθούν- θα επιλέξετε «Οριστικά Αποτελέσματα» και θα πατήσετε «Δικαιούχοι».

Στη συνέχεια, θα πρέπει να πάτε στο τέλος της σελίδας και να ανοίξετε ένα από τα παρακάτω αρχεία:

  • Οριστικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων
  • Οριστικός Πίνακας μη Επιλεγομένων λόγω Μοριοδότησης
  • Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Δικαιούχων
  • Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Ωφελουμένων Μελών

Για να βρείτε εάν είστε ή όχι δικαιούχος στον πίνακα, θα πρέπει να αναζητήσετε τα 4 τελευταία ψηφία του ΑΦΜ σας και τα 4 τελευταία ψηφία του ΑΜΚΑ σας.

Εκεί θα αναγράφονται:

  • Οι Κωδικοί Αριθμοί Αιτήσεων των δικαιούχων, τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου τους (ΑΦΜ) και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ).
  • Tα μόρια των δικαιούχων για καθένα από τα κριτήρια επιλογής, τυχόν προσαύξηση (για τις περιπτώσεις ΑμεΑ), η συνολική μοριοδότηση και η σειρά κατάταξής τους.
  • Tα αρχικά και τα δύο τελικά γράμματα του ονοματεπώνυμου των ωφελούμενων μελών ανά δικαιούχο και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ).
  • H ένδειξη για την έκδοση ή μη Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού για κάθε επιλεγόμενο δικαιούχο και για κάθε ωφελούμενο αυτού που πληροί τις προϋποθέσεις.

Δικαιούχοι για τους οποίους δεν υπάρχει ένδειξη Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού δεν έχουν επιλεγεί για την επιδότηση διαμονής τους σε τουριστικά καταλύματα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: