Το νέο «Άγγιγμα ψυχής» έρχεται στον ALPHA – Η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια που κοντράρει στα ίσα τη Θεοφανία Παπαθωμά

June 29, 2024

Το νέο «Άγγιγμα ψυχής» έρχεται στον ALPHA – Η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια που κοντράρει στα ίσα τη Θεοφανία Παπαθωμά

Διαφ.

Θα προκαλέσει τον ίδιο σάλο όπως η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη;

Μία από τις εκπλήξεις στη μυθοπλασία του ALPHA την επόμενη σεζόν έρχεται από ένα ξένο φορμάτ που αναμένεται να θυμίσει έντονα τη δεκαετία των 90s και το υπερεπιτυχημένο «Άγγιγμα Ψυχής»με τους Σταύρο Ζαλμά και Θεοφανία Παπαθωμά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

Η σειρά θα λέγεται Άγιος Έρωτας και θα πραγματεύεται την ιστορίας ενός νεαρού παπά τον οποίο βλέπουμε μετά από πολλά χρόνια να επιστρέφει στην πόλη του, καταφέρνοντας να μπλεχτεί σε ερωτικά μπερδέματα, τα οποία θα αποτελέσουν τον «κορμό» της σειράς. Παράλληλα, στο επίκεντρο βρίσκεται μία πολύ πλούσια οικογένεια «αρχόντων» αλλά και ένα εμπορικό κέντρο στο οποίο δουλεύει η μισή πόλη.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσει ένα από τα πιο hot γυναικεία ονόματα των τελευταίων ετών στην τηλεόραση. Η Δανάη Παππά θα βρεθεί στη νέα σειρά μετά τις συμμετοχές της στο Τατουάζ, τις 8 λέξεις, τον Σασμό και άλλες σειρές και περιμένουμε να δούμε αν θα έχει τον αντίστοιχο ρόλο που είχε η Θεοφανεία Παπαθωμα, ως το ερωτικό αντικείμενο του πόθου του νεαρού ιερωμένου.

agios erotas

Η νέα σειρά του Alpha από τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον τίτλο “Άγιος Έρωτας” φέρνει εκπλήξεις στο καστ, με Κατερίνα Παπουτσάκη, Δανάη Παπά και Γιάννη Τσορτέκη

Θυμίζουμε ότι στα 90s oα ντίστοιχος ρόλος στο Άγγιγμα Ψυχής μετέτρεψε σε sex symbol την εντυπωσιακή Θεοφανεία Παπαθωμά στον πρώτο μεγάλο ρόλο της καριέρας της ανοίγοντας τις πόρτες για τους επόμενους πρωταγωνιστικούς της ρόλους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: