Survivor 2025 spoiler 09/07: Έκλεισε και ο 2ος! Είπε το ΝΑΙ για 8.000 εuρώ την εβδομάδα!

July 10, 2024

Survivor 2025 spoiler 09/07: Έκλεισε και ο 2ος! Είπε το ΝΑΙ για 8.000 εuρώ την εβδομάδα!

Διαφ.

Survivor 2025 spoiler 09/07: Ποιος είναι ο δεύτερος παίκτης που φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με την παραγωγή του Survivor για να πάρει μέρος στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα έχουμε Survivor All Star 2 ή κανονικό Survivor γι’ αυτό και οι πρώτοι παίκτες που κλείνουν είναι πρώην παίκτες. Ποιος είναι εκείνος που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο;

Σας έχουμε αποκαλύψει πως ο Τριαντάφυλλος είναι εκείνος που έχει δώσει τα χέρια εδώ και πολλούς μήνες με τον Ατζούν Ιλιτζαλί ώστε να πάρει μέρος στο νέο κύκλο του Survivor και να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, ανεβάζοντας ξανά τις μετοχές του.

Ποιος όμως είναι ο δεύτερος που θα τον ακολουθήσει στη χώρα της Καραϊβικής; Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr;

survivor

Survivor 2025 spoiler 09/07: Ποιος παίκτης έδωσε τα χέρια με την παραγωγή;

Πάμε λοιπόν να αποκαλύψουμε το όνομα του παίκτη που ετοιμάζει τις βαλίτσες επιστροφής για τον Άγιο Δομίνικο. Πρόκειται για όνομα που σας είχαμε αποκαλύψει και στο παρελθόν και πλέον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Φυσικά και αναφερόμαστε στον Άρη Σοϊλέδη.

soiledis

Μπορεί η παραγωγή να είχε κάποια θεματάκια με τον πρώην ποδοσφαιριστή από το προηγούμενο πέρασμά του από το Survivor, όμως πλέον υπάχει «ψωμάκι» με την περίπτωσή του καθώς η παραγωγή θέλει να του βάλει απέναντι στην… πρώην του πλέον Μαρία Αντωνά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: