Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους

July 12, 2024

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση εξέρχονται από το νοσοκομείο με το νεογέννητο κοριτσάκι τους.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους

Διαφ.

Επιστρέφουν στο σπίτι τους στην Κύπρο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση λίγα 24ωρα μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Την περασμένη Κυριακή 7 Ιουλίου, η Ιλάειρα Ζήση έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Είμαστε πολύ καλά, όπως τα περιμέναμε και τα θέλαμε έγιναν όλα. Το μωρό είναι ένας άγγελος. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα, μου το περιέγραφαν αλλά δεν το πίστευα ότι θα νιώθω τόσο ευτυχισμένη. Το ότι είναι εδώ μαζί μου, δίπλα μου ο Μαυρίκιος και τα περνάμε όλα μαζί, είναι ευλογία, είχε αναφέρει η Ιλάειρα Ζήση.

Σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο ευχαριστώντας το προσωπικό της κλινικής.

1000

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η στιγμή που κάνει για πρώτη φορά μπάνιο την κόρη του με την Ιλάειρα Ζήση – “Ο μπαμπάς ανέλαβε δράση”

Στιγμές ευτυχίας ζούν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι, υποδέχτηκε το πρώτο τους παιδί και η Ιωάννα – Μελωδία, όπως είναι φυσικό, τους έχει κλέψει την καρδιά!

Το πρωί της Τετάρτης 10/7, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δημοσίευσε ένα βίντεο από την στιγμή που η μικρή, κάνει το πρώτο της μπάνιο. “Πρώτο μπάνιο για την Ιωάννα – Μελωδία Μαυρικίου και μέχρι να αναρρώσει πλήρως η μανούλα μας, ο μπαμπάς ανέλαβε δράση! Ακόμη μία συγκλονιστική εμπειρία!” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.

Δείτε την:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: