Ολυμπιακοί αγώνες 2024: «Εφιάλτης, τι αχταρμάς!» – Απογοήτευση στο διαδίκτυο από την τελετή έναρξης

July 27, 2024

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: «Εφιάλτης, τι αχταρμάς!» – Απογοήτευση στο διαδίκτυο από την τελετή έναρξης

Διαφ.

Με τη μεγάλη τελετή έναρξης ξεκίνησαν στο Παρίσι οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024.

Για πρώτη φορά η διοργανώτρια χώρα αποφάσισε να κάνει την τελετή στους δρόμους της Παρισιού και όχι σε κάποιο στάδιο. Η παρέλαση των χωρών έγινε πάνω στον ποταμό Σηκουάνα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μαζί με την ελληνική αποστολή, άνοιξαν την μεγάλη παρέλαση υπό την βροχή. Κατά τη διάρκεια υπήρξαν αρκετές καλλιτεχνικές εμφανίσεις και εντυπωσιακά shows όπως αυτό της Lady Gaga.

Δείτε βίντεο:





Στο Παρίσι τα μέτρα ασφάλειας είναι δρακόντεια με 75.000 στρατιώτες και αστυνομικούς να περιπολούν στους δρόμους. Στη γέφυρα Όστερλιτς, που έγινε η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, οι αστυνομικοί και ο στρατός βρισκόταν παντού.

2024 07 26T195639Z 1531856152 UP1EK7Q1JEDZK RTRMADP 3 OLYMPICS 2024 OPENING CEREMONY scaled

2024 07 26T195206Z 2099656121 UP1EK7Q1J6RY6 RTRMADP 3 OLYMPICS 2024 OPENING CEREMONY scaled

Σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση της ΕΡΤ1 οι Έλληνες τηλεθεατές παρακολούθησαν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και είχαν πολλά να σχολιάσουν στο διαδίκτυο.

Από τα πρώτα λεπτά της προβολής, η πλειοψηφία των χρηστών του twitter εξέφρασε έντονη απογοήτευση για την απόφαση της Γαλλίας να διοργανώσει την τελετή έναρξης στους δρόμους του Παρισιού και στον Σηκουάνα.

Μερικά από τα όσα γράφτηκαν στο X/Twitter:

Γρηγόρης Πετράκος: Καταπέλτης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες – «Βρέξε μπας και ξεπλύνεις την ντροπή»

Η Γαλλία άνοιξε τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με την μεγάλη τελετή έναρξης. Για πρώτη φορά η διοργανώτρια χώρα αποφάσισε να πραγματοποιήσει εξωτερικά την τελετή, στους δρόμους του Παρισιού και στον ποταμό Σηκουάνα.

Η βροχή όμως δεν σταμάτησε κατά τη διάρκεια της μεγάλης τελετής έναρξης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η τηλεοπτική εικόνα να απογοητεύει στην πλειοψηφία τους Έλληνες τηλεθεατές οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media.

Ο Γρηγόρης Πετράκος με αιχμηρή ανάρτηση στα social media παρακολουθώντας την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων σχολίασε:

«Η βροχή είναι η μόνη άξια αμοιβή για την ελεεινή προπαγάνδα που θέλει να λέγεται έναρξη Ολυμπιακών αγώνων. Βρέξε. Βρέξε μπας και ξεπλύνεις τη ντροπή».

Δείτε την ανάρτηση του στο Facebook:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: