Σοκαριστική επίθεση λόγω διαφορών: 37χρονος πήρε φόρα και πάτησε με το αυτοκίνητο 58χρονο που καθόταν σε καρέκλα- Έπαθε & εγκεφαλικό

August 15, 2024

Ένας 37χρονος οδηγούσε με ταχύτητα και παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν 58χρονο που καθόταν σε καρέκλα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλικό. Η επίθεση αυτή λόγω διαφορών ήταν σοκαριστική.

Σοκαριστική επίθεση λόγω διαφορών: 37χρονος πήρε φόρα και πάτησε με το αυτοκίνητο 58χρονο που καθόταν σε καρέκλα- Έπαθε & εγκεφαλικό

Διαφ.

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 38χρονος άνδρας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε έναν 58χρονο, με τις αρχές να χαρακτηρίζουν την πράξη ως δολοφονική.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η επίθεση ήταν σχεδιασμένη και προμελετημένη, με τον δράστη να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει το θύμα.

Προμελετημένο έγκλημα 

Οι πρώτες ενδείξεις που προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα υποδηλώνουν ότι η παράσυρση του 58χρονου δεν ήταν τυχαία, αλλά αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού. Ο δράστης, οδηγώντας το αυτοκίνητό του, περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί στο θύμα του. Η σύγκρουση ήταν βίαιη και ο 58χρονος άντρας υπέστη σοβαρά τραύματα, τα οποία αποδείχθηκαν μοιραία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα, ο 38χρονος, οδηγώντας αυτοκίνητο ΙΧ κινήθηκε εναντίον του 58χρονου, ελληνικής καταγωγής, στη συμβολή των οδών Νικολάου Ορφανού με Φρίξου, παρασύροντάς τον στο τοιχίο και τραυματίζοντάς τον στον κορμό.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε, ο άντρας δεν κατάφερε να επιβιώσει, καθώς υπέστη επίσης εγκεφαλικό επεισόδιο.

Συνελήφθη ο δράστης

Οι αρχές κινήθηκαν άμεσα μετά την ειδοποίηση για το περιστατικό, και προχώρησαν στη σύλληψη του 38χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι ο υπεύθυνος για την παράσυρση. Ο δράστης έχει ιστορικό παραβατικής συμπεριφοράς, με τις αστυνομικές αρχές να τον γνωρίζουν από προηγούμενες εμπλοκές του με τον νόμο, που αφορούν κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη, καθώς και ελευθέρωση κρατουμένου.

Κίνητρο της Δολοφονίας: Οικονομικές Διαφορές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το κίνητρο πίσω από αυτή τη φρικτή δολοφονία φαίνεται να είναι οικονομικές διαφορές μεταξύ του θύματος και του δράστη. Οι αρχές έχουν σχηματίσει δικογραφία και την έχουν υποβάλει στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν πλήρως τα αίτια και οι συνθήκες του εγκλήματος.

Το έγκλημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, με τους αυτόπτες μάρτυρες να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από το φρικτό θέαμα που αντίκρισαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στη σύλληψη 38χρονου ημεδαπού προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από ενημέρωση του Κέντρου Άμεσης Δράσης για παράσυρση 58χρονου άντρα από όχημα, σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κινήθηκε εναντίον του παθόντα και τον παρέσυρε ωθώντας τον σε τοιχίο, τραυματίζοντάς τον στον κορμό.

Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, όπου υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και απεβίωσε.

Σημειώνεται ότι, ο 38χρονος συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: