Τα 3 ζώδια που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά – «Κακοί οιωνοί» για τις επόμενες μέρες

August 15, 2024

Τα 3 ζώδια που πρέπει να είναι προσεκτικά τις επόμενες μέρες – Κακοί οιωνοί προβλέπονται.

Τα 3 ζώδια που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά – Κακοί οιωνοί για τις επόμενες μέρες

Διαφ.

Ο φετινός Αύγουστος φέρνει ένταση και προκλήσεις. Ιδιαίτερα τρία ζώδια πρέπει να είναι πιο προσεκτικά απ’ ό,τι συνήθως αυτή την εβδομάδα.

Αυτή η εβδομάδα τους επιφυλάσσει κάποιους κακούς οιωνούς, αλλά το σύμπαν προσπαθεί να τα προστατεύσει με τα σημάδια που σας στέλνει!

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τη Σελήνη στον Σκορπιό, που μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε παραγωγικοί εν μέσω του έντονου τετραγώνου Δία – Κρόνου που συνοδεύεται από αλλαγές και ανακατατάξεις.

Στις 14 Αυγούστου, ο Ερμής επανέρχεται στο Λέοντα και μας ενθαρρύνει να εκφράζουμε τις ιδέες μας με πάθος. Αυτή η αλλαγή μπορεί να μας ωθήσει να επαναλάβουμε παλαιότερες συζητήσεις ή θέματα που είχαμε αφήσει στην άκρη. Όταν η Σελήνη μπει στον Τοξότη, μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια ώστε να διατηρήσουμε ένα θετικό πνεύμα, ακόμη και όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και τον Υδροχόο από τις 15 έως τις 18 θα ενισχύσει τις εμπειρίες και τα μαθήματα που παίρνουμε. Θα νιώσουμε πιο έντονα τα συναισθήματά μας και τα γεγονότα γύρω μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πιο βαθιά μέσα μας και να καταλάβουμε καλύτερα τι θέλουμε.

Ωστόσο, μαζί με αυτή την ενέργεια, θα υπάρξει και μια αίσθηση σύγχυσης. Με τον Ερμή ανάδρομο, τον Κρόνο σε τετράγωνο με τον Δία και τον Άρη στους Διδύμους, μπορεί να νιώθουμε όλοι λίγο χαοτικά. Είναι μία υπενθύμιση να αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα τη φορά,  καθώς συνεχίζουμε να περιηγούμαστε στις εκπλήξεις που εμφανίζονται.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκίνησε από τις 05 Αυγούστου και διαρκεί μέχρι τις 28/8, σημαίνει ότι η σκέψη μας θα είναι διάσπαρτη σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα, χωρίς όμως να υπάρχει μια σαφής κατεύθυνση.  Αυτό σημαίνει ότι, ακόμη και στις διακοπές το μυαλό θα κολλημένο στις υποχρεώσεις, τις ευθύνες της καθημερινότητας. Άρα, πρέπει να αποφύγουμε τη βιασύνη και την παρόρμηση ενώ πρέπει να είμαστε πολύ επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που επιτρέπουμε να μας επηρεάζουν.

Τα 3 ζώδια που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά αυτή την εβδομάδα

  • Δίδυμος
  • Παρθένος
  • Τοξότης

Δίδυμος

Δίδυμοι, η φυσική σας περιέργεια και ο ευπροσάρμοστος χαρακτήρας σας συνήθως σας βοηθούν, σας κάνουν να ελίσσεστε επιδέξια στις αβεβαιότητες της ζωής.

Αυτόν τον μήνα ωστόσο, τα άστρα σας στέλνουν το μήνυμα να χαμηλώσετε ταχύτητα και να προσέχετε περισσότερο τις λεπτομέρειες. Μπορεί να προσέξατε ότι μικρά, αλλά σημαντικά περιστατικά γίνονται πηγή προβλημάτων στην καθημερινότητά σας, ή μπορεί να έχετε εντοπίσει κάποια σύμβολα ή σημάδια μέσα στην ημέρα σας, τα οποία σας λένε να είστε σε επαγρύπνηση.

Προσέχετε τα λόγια σας αυτή την εβδομάδα, Δίδυμοι, γιατί οι οιωνοί αφορούν κυρίως την επικοινωνία σας. Πριν μιλήσετε, σκεφτείτε προσεκτικά και να ξεκαθαρίζετε άμεσα τις όποιες παρεξηγήσεις – ο χρόνος είναι πολύτιμος.

Η εβδομάδα αυτή, είναι μία καλή περίοδος να εξασκήσετε την υπομονή σας και να διπλοτσεκάρετε τα σημαντικά σας έγγραφα ή σχέδια. Για εσάς, Δίδυμοι, οι οιωνοί δεν είναι υπέρμετρα αρνητικοί: σας υπενθυμίζουν να είστε συγκεντρωμένοι και εστιασμένοι στο τώρα.

Παρθένος

Παρθένοι, η αναλυτική σας φύση και η προσοχή σας στη λεπτομέρεια είναι από τα πιο δυνατά στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, η παρατηρητικότητά σας περνάει μία ύφεση και περιστασιακά σας προδίδει.

Μπορεί να δείτε τους οιωνούς στα όνειρά σας με αποτέλεσμα να έχετε εφιάλτες ή μπορεί κάποια προβλήματα με την τεχνολογία να επηρεάσουν αρνητικά την ημέρα σας.

Αυτό που προσπαθεί να σας πει το σύμπαν, Παρθένοι, είναι ότι υπάρχουν κάποια ζητήματα, τα οποία έχετε αμελήσει και είναι καιρός να διευθετήσετε.

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και, μην φοβάστε να ζητήσετε διευκρινίσεις.

Οι κακοί οιωνοί δεν έχουν σκοπό σας κάνουν να στεναχωρηθείτε, αλλά σας ωθούν να αναγνωρίσετε τα θέματα που πρέπει να έρθουν στο φως και να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, θα έχετε ξαναβρεί τον εαυτό σας.

Τοξότης

Τοξότες, η αγάπη σας για την ελευθερία είναι απεριόριστη και γνωστή και, κατά κανόνα, το σύμπαν είναι με το μέρος σας.

Τον Αύγουστο όμως, είναι καλύτερα να μετριάσετε τον αυθορμητισμό σας. Μπορεί να δείτε κάποια σημάδια που θα σας κάνουν να ξανασκεφθείτε τα πλάνα σας να ταξιδέψετε ή κάποιες παρορμητικές περιπέτειες.

Ο μήνας Αύγουστος, περιλαμβάνει μικροκαθυστερήσεις ή απρόοπτα (μπορεί να ξεμείνετε από βενζίνη, να χαλάσει ο καιρός ή να ακυρωθεί κάποια πτήση σας).

Μην φοβάστε να προσπαθήσετε ξανά αν δείτε ότι οι συνθήκες το επιτρέπουν, αλλά να θυμάστε ότι το σύμπαν προσπαθεί να σας γλιτώσει από μία αρνητική εμπειρία αυτή την εβδομάδα.

Μην φοβηθείτε να προσπαθήσετε ξανά, χωρίς όμως να ξεχνάτε πως, ίσως το σύμπαν θέλει να σας προστατεύσει από μία κακή εμπειρία.

Έχετε το νου σας σε ανατροπές που μπορεί να προκύψουν και να παρατηρήστε αν έχουν σχέση με κάποιο ταξίδι ή απόφαση που έχετε σκοπό να πάρετε αυτή την εβδομάδα.

Δεν είναι κακό αν φυλαχτείτε λίγο παραπάνω. Το σύμπαν προσπαθεί να σας προστατεύσει. Αναβάλετε τα πλάνα σας για την επόμενη εβδομάδα, επειδή κάποιο ταξίδι μπορεί να εξελιχθεί σε περιπέτεια. Οι κακοί οιωνοί αυτής τις εβδομάδας δεν πρόκειται να σας ανατρέψουν τα σχέδια, αλλά σας δίνουν την ευκαιρία ν’ αποφύγετε την κακοτυχία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: