Ξανά μαζί Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα, ατελείωτες οι ευχές

August 15, 2024

Ξανά ενωμένοι Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα, ατελείωτες οι ευχές.

Ξανά μαζί Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα, ατελείωτες οι ευχές

Διαφ.

Η Τρίτη (13/8) ήταν ιδιαίτερη για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, με το μεγάλο γιο τους, Φίλιππο, να έχει τα γενέθλιά του, κλείνοντας ήδη τα 16 του χρόνια και ετοιμάζοντας ένα υπέροχο beach party στην Χαλκιδική.

Η παρουσιάστρια, που κέρδισε το χειροκρότημα για μια ανάρτησή της τις τελευταίες μέρες, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενθουσίασε τους ακόλουθούς της. Και μόνο η τούρτα που είχε διαλέξει για εκείνον ήταν ένα υπερθέαμα. Τετραώροφη, με θέμα τον Batman και φυσικά τα κεράκια με την ηλικία του παιδιού της.

Το μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου για τα γενέθλια του γιου της

Είχαν στολίσει και το μέρος με λίγα μπαλόνια, ενώ την ώρα που ο ήλιος έδυε και είχε δημιουργήσει αυτή την τόσο όμορφη χρωματική παλέτα με το γαλάζιο του ουρανού να μπλέκεται με το πορτοκαλί του ήλιου, έριξαν πυροτεχνήματα και οι παρέα του Φίλιππου τα παρακολουθούσε να πέφτουν με χαμόγελο.

16 χρόνια στη ζωή! Πόσο όμορφη την κάνεις… Σαγαπάω Φίλιππε. Αδιανόητα.., έγραψε η περήφανη μανούλα στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε για να ευχηθεί στον γιο της και γέμισε με ακόμη περισσότερες ευχές από τους ακόλουθούς της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: