Μάθιου Πέρι: Μια σύλληψη για τον θάνατο του ηθοποιού

August 16, 2024

Σύλληψη για τον θάνατο του ηθοποιού Μάθιου Πέρι.

Μάθιου Πέρι: Μια σύλληψη για τον θάνατο του ηθοποιού

Διαφ.

Στη σύλληψη τουλάχιστον ενός ατόμου που φέρεται να συνδέεται με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, προχώρησαν οι αρχές στην Καλιφόρνια.

Στη σύλληψη ενός ατόμου που φέρεται να σχετίζεται με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από υπερβολική δόση, προχώρησαν οι αρχές της Νότιας Καλιφόρνιας, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο NBC News.

Ωστόσο, ξένα μέσα κάνουν λόγο και για παραπάνω εμπλεκόμενους.

Ο εξειδικευμένος αμερικανικός ιστότοπος TMZ κάνει λόγο για συλλήψεις, μεταξύ των οποίων αυτή ενός γιατρού. Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος αναφέρει, επικαλούμενος αστυνομικές πηγές, ότι τουλάχιστον ένας γιατρός έχει συλληφθεί, καθώς και ντίλερ που βοήθησαν να οργανωθεί η παράδοση της κεταμίνης στον Πέρι.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς “Τα Φιλαράκια” πέθανε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία 54 ετών, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, όπου και βρέθηκε αναίσθητος στο τζακούζι σπιτιού του και ο πνιγμός είχε αναφερθεί ως παράγοντας που συνέβαλε στο θάνατό του.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες απέδωσε τον θάνατό του στις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης, ενός αναισθητικού με ψυχεδελικές ιδιότητες.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες δήλωσε τον Μάιο ότι συνεργάζεται με τις ομοσπονδιακές αρχές για να διερευνήσει την πηγή της κεταμίνης που είχε καταναλώσει ο Πέρι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: