Φpίκη: Μητέρα πέθανε μετά από επίθεση του σκύλου της – Είχε χάσει πρόσφατα την μοναχοκόρη της

August 16, 2024

Θλίψη: Γυναίκα πέθανε μετά από επίθεση του σκύλου της – Είχε πρόσφατα χάσει τη μοναχοκόρη της.

Φpίκη: Μητέρα πέθανε μετά από επίθεση του σκύλου της – Είχε χάσει πρόσφατα την μοναχοκόρη της

Διαφ.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 34χρονη γυναίκα έπειτα από την επίθεση του σκύλου της στην Βρετανία.

Η γυναίκα, μητέρα 5 παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο όταν δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο της τον σκύλο, ράτσας Μπουλμαστίφ. Το περιστατικό συνέβη στις 29 Ιουλίου, όταν η Μισέλ Χέμπστεντ έπεσε θύμα του σκύλου της, ο οποίος την δάγκωσε βάναυσα στο αριστερό της χέρι.

Δείτε σχετική ανάρτηση:

Βγήκε στο μπαλκόνι γεμάτη αίματα

Σύμφωνα με τις περιγραφές των γειτόνων, η άτυχη γυναίκα εθεάθη να βγαίνει αιμόφυρτη στο μπαλκόνι του σπιτιού της και στην συνέχεια πέρασε σε διπλανό πάρκο, όπου και κατέρρευσε.

88558203

Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, κατέσχεσε δύο σκυλιά, το Μπουλμαστίφ και ένα Πομερένιαν. Πάντως, σύμφωνα με τις Αρχές, κανένα από τα δύο δεν ανήκει στις λεγόμενες απαγορευμένες ράτσες στη Βρετανία.

Ήταν αναίσθητη και με πολλές βαθιές πληγές στο χέρι της, αναφέρει ένας γείτονας που έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα, η οποία περιγράφεται ως πολύ ήσυχη, με μεγάλη αγάπη για τα σκυλιά της.

Δείτε σχετική ανάρτηση:

Είχε χάσει πρόσφατα την κόρη της

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγικό αυτό περιστατικό συνέβη λίγες εβδομάδες μετά τον απροσδόκητο χαμό της μοναχοκόρης του θύματος. Στις αρχές Ιουλίου είχε χάσει την κόρη της και πραγματικά η οικογένεια πέρναγε πολύ δύσκολες στιγμές, τόνισε μια γειτόνισσα και καλή φίλη του θύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η Χέμπστεντ πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία, καθώς από τα δαγκώματα του σκύλου φέρεται να κόπηκε η αρτηρία στο αριστερό της χέρι. Πάντως, ο ιατροδικαστής του Έσσεξ, με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι πήρε εντολή να σταματήσει τις διαδικασίες νεκροψίας -νεκροτομής, εως ότου αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

8855670188557057


Πηγή

Διαβάστε επίσης: