Ο Τρύφων Σαμαράς μεταμορφώνει πασίγνωστη Ελληνίδα σε Αλίκη Βουγιουκλάκη

August 16, 2024

Ο Τρύφων Σαμαράς μετατρέπει μια διάσημη Ελληνίδα σε Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Τρύφων Σαμαράς μεταμορφώνει πασίγνωστη Ελληνίδα σε Αλίκη Βουγιουκλάκη

Διαφ.

Όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη μεταμορφώθηκε σε Αλίκη Βουγιουκλάκη – To throwback του Τρύφωνα Σαμαρά

Η φωτογράφιση του περιοδικού Lie&Style ήταν μια αριστοτεχνική αναπαράσταση της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την Κατερίνα Παπουτσάκη να επαναλαμβάνει τις εμβληματικές εμφανίσεις της Ελληνίδας σταρ.

Το Νοέμβριο του 2008, το περιοδικό Life & Style παρουσίασε ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο και φωτογράφιση, όπου η Κατερίνα Παπουτσάκη μεταμορφώθηκε στη θρυλική Αλίκη Βουγιουκλάκη. Εκείνη την περίοδο, η Παπουτσάκη πρωταγωνιστούσε στη σειρά Έχω Ένα Μυστικό, παίζοντας το ρόλο της Αλίκης.

Η φωτογράφηση του περιοδικού ήταν μια αριστοτεχνική αναπαράσταση της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την Παπουτσάκη να επαναλαμβάνει τις εμβληματικές εμφανίσεις της Ελληνίδας σταρ, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αίσθηση της εποχής και της γοητείας που είχε η Βουγιουκλάκη.

Πολλοί την αμφισβήτησαν, κάποιοι είπαν ότι ήταν λάθος εξ αρχής να γίνει το σίριαλ. Η τηλεθέαση με την Αλίκη μελαχρινή δεν έπεισε, Όμως, η μεταμόρφωση έμεινε στην ιστορία.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος είναι γνωστός για τις δημιουργικές του ιδέες και τις εντυπωσιακές φωτογραφίσεις, είχε επιμεληθεί το look της.

Μεταμόρφωνοντας τη Κατερίνα Παπουτσάκη στη μεγαλύτερη Ελληνίδα superstar Αλίκη Βουγιουκλακη για το περιοδικό lifestyle υπό την επιμέλεια της απόλυτης διευθύντριας @elenamakri styling @ioannamartzoukou photo christos karatzolas # makeup ο μάγος Νίκος Μπιτζάνης και γώ στα μαλλιά, έγραψε ο Τρύφωνας Σαμαράς στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Οι εικόνες του περιοδικού είναι πράγματι εκπληκτικές.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ωστόσο εκείνη την περίοδο, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια πρόκληση που δεν ήταν μόνο δημιουργική αλλά και συναισθηματικά φορτισμένη. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Μαρία Σολωμού, η Παπουτσάκη μίλησε για την εποχή που ενσάρκωσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά Έχω ένα μυστικό. Στη συζήτηση, η Παπουτσάκη αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αναφέροντας ότι είχε δεχθεί κριτική από ανθρώπους της παραγωγής για την ερμηνεία της, με κάποια σχόλια να εστιάζουν στην κατηγορία της μιμητικής προσέγγισης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

123456

Πηγή: GRACE


Πηγή

Διαβάστε επίσης: