Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές – Ποζάρει ανέμελη πάνω σε σκάφος

August 17, 2024

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει ανέμελη πάνω σε σκάφος στη νέα της φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές – Ποζάρει ανέμελη πάνω σε σκάφος

Διαφ.

Συνεχίζει τις διακοπές της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία και μετά την επανεμφάνισή της στα social media και τις ευχές για την ημέρα της Παναγίας, έκανε μια ακόμα ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια, η οποία αμέσως μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Mega, αναχώρησε για την Άνδρο, έκανε ένα νέο post στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram την Παρασκευή 16/8.

Όπως θα δείτε, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει ανέμελη, μαυρισμένη και πάντα κομψή πάνω στο σκάφος, το οποίο έχει μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Μάλιστα, στο τιμόνι του τον διακρίνουμε! Αξίζει βέβεια να σημειώσουμε ότι τόσο η παρουσιάστρια όσο και εκείνος, έχουν εκφράσει πολλές φορές την αγάπη τους τόσο για την θάλασα, όσο και για τα ελληνικά νησιά, είτε με εξορμήσεις τους σε αυτά, είτε με posts.

Δείτε την νέα της φωτογραφία από σε σκάφος:

455683165

Ολοκληρώνοντας τη συνεργασία της με το Mega, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το καθημερινό πρόγραμμα και πλέον, απολαμβάνει χαλαρή τις διακοπές της, χωρίς το άγχος της προετοιμασίας μιας εκπομπής για τη νέα σεζόν.

Καλοκαιράκι μου, έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Έτσι σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη τη νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου

Μία νέα φωτογραφία από τις καλοκαιρινές του διακοπές μοιράστηκε ο Άγγελος Λάτσιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να κάνει το δικό της σχόλιο.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον γιο της διάσημης παρουσιάστριας πλάτη στον φακό με φόντο εντυπωσιακή θέα με θάλασσα.

Η Ελένη Μενεγάκη από τη μεριά της, η οποία πρόσφατα επανήλθε στα social media μετά από μέρες αποχής, σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του γιου της.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια έδειξε την αγάπη της, αφήνοντας στο post του γιου της πολλές κόκκινες καρδιές.

Δείτε την ανάρτηση του γιου της:

Δείτε το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη:

e88a7280d75e43a5841bb70747760685

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα ανάρτησή της που προκάλεσε φρενίτιδα στους fans της

Το βράδυ της Πέμπτης, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η Ελένη Μενεγάκη προκάλεσε για ακόμη μία φορά… φρενίτιδα στους fans της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της και ευχόμενη χρόνια πολλά, ένεκα της ημέρας.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, η ίδια καταγράφεται χαμογελαστή και χαλαρή, σε κάποιο μπαλκόνι περιτριγυρισμένο από πλούσια βλάστηση, ενώ είναι ελάχιστα βαμμένη, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki


Πηγή

Διαβάστε επίσης: