Τραγωδία: Πνίγηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου και των φίλων του

August 17, 2024

Θλίψη: Έχασε τη ζωή του από πνιγμό ενώ η σύζυγός του και οι φίλοι του παρακολουθούσαν.

Τραγωδία: Πνίγηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου και των φίλων του

Διαφ.

Σέρρες: Τραγικό τέλος χθες το απόγευμα μέσα στον ποταμό Στρυμόνα για 63χρονο. Εχασε την ζωή του μπροστά στα μάτια των φίλων του.

Ο 63χρονος ψάρευε μέσα στο συγκεκριμένο ποτάμι για πάνω από 25 χρόνια και το ήξερε καλά. Σύμφωνα με τον φίλο του που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, ο άτυχος άνδρας πέρασε με τα πόδια στην απέναντι πλευρά του ποταμού για να κάνει μια βόλτα.

Αντί να επιστρέψει και πάλι από την όχθη αποφάσισε να διασχίσει το ποτάμι κάθετα κολυμπώντας και δυστυχώς μέσα στον Στρυμόνα έζησε και τις τελευταίες του στιγμές.

Ο 63χρονος άνδρας παρότι γνώριζε την επικινδυνότητα του ποταμού αποφάσισε να το διασχίσει παρά τις συμβουλές των φίλων του να μην το πράξει.

27

Όντας ο ίδιος στο ποτάμι και ενώ καταλαβαίνει ότι τον “τραβάει κάτω” δεν ζήτησε εγκαίρως βοήθεια με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δυο φίλων του που ήξερε κολύμπι να μην προλάβει να τον βοηθήσει και να τον βγάλει έξω από το ποτάμι.

Την έρευνα διεξάγει το Α. Τ . Νιγρίτας ενώ στο σημείο έφτασαν άνδρες της ασφαλείας της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Σερρών για να αποκλείσουν την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. Επίσης στο σημείο βρέθηκαν και δυνάμεις της πυροσβεστικής , όπως και αστυνομική της ομάδας ΟΠΚΕ.

Πηγή: diktyotv.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: