Τροχαίο σοκ στα Χανία: Νεκρά τρία νεαρά αγόρια, σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ ένα κορίτσι

August 17, 2024

Αυτοκινητιστικό δυστύχημα στα Χανιά: Τρία νεαρά αγόρια έχασαν τη ζωή τους, ενώ ένα κορίτσι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τροχαίο σοκ στα Χανία: Νεκρά τρία νεαρά αγόρια, σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ ένα κορίτσι

Διαφ.

Στα μαύρα τα Χανιά: Νεκρά τρία νεαρά αγόρια, σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ ένα κορίτσι

Σοκ και απέραντη θλιψη για το πολύνεκρο τροχαίο που έγινε το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά

Δυστυχώς το αποτέλεσμα της σύγκρουσης του ΙΧ με το mini bus ήταν να χάσουν τη ζωή τους τρία νέα παιδιά, ηλικίας από 18 έως 23 ετών.

Η κοπέλα που επέβαινε μαζί τους είναι σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων.

Το τραγικό τροχαίο έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε ένα σημείο στο οποίο έχουν συμβεί πολλά σοβαρά τροχαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ένα τουριστικό mini bus συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Οι επιβαίνοντες του mini bus, μεταξύ των οποίων μία οικογένεια με μικρά παιδιά, δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το zarpanews.gr, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα τουριστικό mini bus συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας:

Από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν οι τέσσερις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο. Δύο νεαροί άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ οι άλλοι δύο επιβαίνοντες, ένας άνδρας και μια γυναίκα, είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένοι.

Στιγμιότυπο από το σημείο του δυστυχήματος στην Κρήτη

Στιγμιότυπο από το σημείο του δυστυχήματος στην Κρήτη

Οι επιβαίνοντες του mini bus, μεταξύ των οποίων μία οικογένεια με μικρά παιδιά, δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η Ελληνική Αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία όπου ενήργησε με πέντε πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Η ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για το περιστατικό:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

troxaio 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: