Δύσκολες ώρες για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Της το ανακοίνωσε στη γιορτή της, «Είναι κρίμα ανήμερα της Παναγίας»

August 18, 2024

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς της ανακοίνωσε τα νέα αυτά κατά τη διάρκεια της γιορτής της. Είναι λυπηρό που συνέβη αυτό ακριβώς την ημέρα της Παναγίας.

Δύσκολες ώρες για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Της το ανακοίνωσε στη γιορτή της, Είναι κρίμα ανήμερα της Παναγίας

Διαφ.

Με άσχημο τρόπο εξελίχθηκε η γιορτή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, αφήνοντας στην άκρη τους εορτασμούς.

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται στη Σκόπελο αυτές τις μέρες με τον σύντροφό της Σάκη Κατσούλη και τους φίλους τους, με τους οποίους και πέρασαν μαζί αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Ο Σάκης Κατσούλης ευχήθηκε, μάλιστα, στη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Στη δική μου, Μαρία – Ελένη, υγεία, αγάπη, όμορφες στιγμές και η Παναγία να φωτίζει πάντα το δρόμο σου!.

Εντούτοις, δεν πήγαν όλα ρόδινα για το ζευγάρι και την παρέα του, αφού ένα περιστατικό επισκίασε την καλή τους διάθεση εν μέσω των διακοπών και της γιορτής.

Θύμα κλοπής η παρέα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη

Όπως αποκάλυψε μέσα από stories στο Instagram της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ένας φίλος τους έπεσε θύμα κλοπής χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να αφήσουν στην άκρη για λίγο τους εορτασμούς, ώστε να βρουν τι συμβαίνει. Σύμφωνα με την ίδια, του έκλεψαν ένα τσαντάκι, στο οποίο είχε μέσα προσωπικά αντικείμενα, χρήματα και τα χαρτιά του, ενώ ήδη έχουν στο μυαλό τους ποιος μπορεί να είναι υπαίτιος.

roumelioti

Εμάς ο Δεκαπενταύγουστος δεν πήγε πολύ καλά, κάποιος μας μάτιασε, έκλεψαν το τσαντάκι του φίλου μας του Θοδωρή. Χθες γίναμε FBI συγκεκριμένα, για να μπορέσουμε να το βρούμε. Είχε πολλά πράγματα μέσα: Ταυτότητες, κάρτες, χρήματα… Καταλαβαίνετε την κατάσταση εν μέσω των διακοπών να χάνεις όλα σου τα πράγματα, λέει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε βίντεό της.

Σίγουρα πάει κάπου το μυαλό όλων μας, από κάποια πράγματα που συνδυάσαμε. Ελπίζω να βρεθεί αυτός που το ‘κανε, γιατί είναι πολύ κρίμα ανήμερα της Παναγίας να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και αισιοδοξία για να είναι ο φίλος μας καλά. Αν δεν είναι ένας στην παρέα καλά, δεν είναι κανένας, τόνισε κλείνοντας η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: