Υποκλίνεται όλη η χώρα: Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε για το καμένο του σπίτι αυτό που κανείς άλλος δεν θα έλεγε

August 19, 2024

Όλη η χώρα εξεπλάγη: Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε την αλήθεια για το καμένο του σπίτι, κάτι που κανείς άλλος δεν θα τολμούσε να κάνει.

Υποκλίνεται όλη η χώρα: Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε για το καμένο του σπίτι αυτό που κανείς άλλος δεν θα έλεγε

Διαφ.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, γνωστός καλλιτέχνης και αγαπημένο πρόσωπο της ελληνικής σκηνής, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες της ζωής του όταν το σπίτι του στον Βαρνάβα καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν τη βορειανατολική Αττική.

Ο Χαμένος Παράδεισος του Καλλιτέχνη

Το σπίτι αυτό δεν ήταν απλώς μια κατοικία, αλλά ο προσωπικός του παράδεισος. Ένα μέρος όπου ο Ζουγανέλης απομονωνόταν για να βρει ηρεμία, να ξεκουραστεί και να αντλήσει έμπνευση για τις καλλιτεχνικές του δημιουργίες.

Μέσα σε λίγες μόνο στιγμές, όλα όσα αντιπροσώπευαν τη γαλήνη και την έμπνευση για τον καλλιτέχνη έγιναν στάχτη. Το μόνο που παρέμεινε ανέπαφο ήταν ένα μικρό εκκλησάκι, το οποίο στέκεται ως σύμβολο ελπίδας μέσα στη θλίψη.

07

Ένα Μήνυμα Ευγνωμοσύνης

Παρά την τεράστια απώλεια, ο Γιάννης Ζουγανέλης επέλεξε να μείνει επικεντρωμένος στην ουσία και όχι στα υλικά αγαθά. Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο για τη συμπαράσταση και τα λόγια αγάπης που έλαβε.

Στο βίντεο που δημοσίευσε, ο Ζουγανέλης μίλησε με ειλικρίνεια για την απώλεια του, αλλά και για την ευγνωμοσύνη του προς όσους του στάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να συμπαρασταθούν σε όλους τους πληγέντες από τη φωτιά. Ευχαριστώ και προσωπικά γιατί συνειδητοποίησα ότι οι Έλληνες είμαστε ίσως οι πιο αλληλέγγυοι.

Η φράση που άκουσα ήταν ‘’ό,τι χρειαστείς είμαστε δίπλα σου, όλοι’’, ανεξάρτητα από τον πλούτο του καθενός γιατί πλούτος είναι το συναίσθημα. Σας ευχαριστώ. Η ζωή είναι μπροστά και θα πολεμήσουμε για όλους. Για το καλό όλων μας, τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Συγκινητική Ανάρτηση του Γιάννη Ζουγανέλη:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: