Ξεψύχησαν ο ένας δίπλα στον άλλον & κηδεύονται μαζί: Ξημέρωσε μαύρη μέρα, νεκροί τρεις φίλοι 15, 19 & 20 ετών

August 19, 2024

Τρεις φίλοι, ο ένας 15 ετών, ο δεύτερος 19 ετών και ο τρίτος 20 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε μια τραγική συμβολή και τώρα κηδεύονται μαζί, σε μια μαύρη μέρα.

Ξεψύχησαν ο ένας δίπλα στον άλλον & κηδεύονται μαζί: Ξημέρωσε μαύρη μέρα, νεκροί τρεις φίλοι 15, 19 & 20 ετών

Διαφ.

Ανείπωτη θλίψη και βουβαμάρα στην Κρήτη, η οποία θρηνεί για τα τρία νεαρά αγόρια 16, 19 και 20 ετών, που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Σε ένα τρομακτικό τροχαίο που συνέβη στον ΒΟΑΚ το πρωί του Σαββάτου.

Ο Νίκος, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος δεν είναι πια εδώ

Η τοπική κοινότητα είναι σε κατάσταση σοκ και κανείς δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι ο Νίκος, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος αποχώρησαν από τη ζωή τόσο νωρίς και άδικα.

troxaio

Δίνει μάχη για τη ζωή της η 22χρονη

Μια 22χρονη κοπέλα δίνει αγώνα για να επιζήσει, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Εντατική του Νοσοκομείου Χανίων, μετά από σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η νεαρή αυτή ήταν η τέταρτη επιβάτης του αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο. Θυμίζουμε ότι το θανατηφόρο περιστατικό συνέβη στον ΒΟΑΚ, κοντά στη γέφυρα του Γαλατά, όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα βαν.

983

Ο αριθμός των θυμάτων από τροχαία στην Κρήτη αυξάνεται ανησυχητικά, με το νησί να μετρά μέχρι σήμερα 39 νεκρούς, όσοι και οι συνολικοί θάνατοι από τροχαία για το 2023.

Η τραγική σύμπτωση, Σήμερα, ακριβώς 8 χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατο δύο νέων, της Στέλλας και του Νίκου, οι οποίοι υπήρξαν θύματα ενός φρικτού τροχαίου, όταν παρασύρθηκαν από έναν οδηγό που οδηγούσε με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης, η μοίρα έφερε τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να χάσουν τη ζωή τους τρία ακόμα παιδιά στον δρόμο, ο Νίκος, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος και μια 22χρονη κοπέλα να δίνει μάχη για τη ζωή της.




Η σύγκρουση του αυτοκινήτου στο οποίο βρίσκονταν οι νεαροί με το μίνι βαν ήταν έντονη και πλαγιομετωπική, με αποτέλεσμα οι 4 νέοι να εγκλωβιστούν σε ότι απέμεινε από το όχημα. Άμεσα στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να τους απεγκλωβίσουν.

984

Αρχικά, από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί δύο νέοι, ενώ ο τρίτος νεαρός ο 16χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα. Η νεαρή κοπέλα, που είχε τραυματιστεί σοβαρά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ. Ενώ σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέα, διευθυντή του νοσοκομείου η 22χρονη είναι σε κρίσιμη κατάσταση και παλεύει για να παραμείνει ζωντανή. Παράλληλα στο μίνι βαν επέβαιναν 19 άτομα από τα οποία 4 τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: