Όλγα Κεφαλογιάννη: Η όμορφη ανάρτηση με τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα

August 20, 2024

Μίνωα Μάτσα: Η όμορφη φωτογραφία μαζί με τη σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η όμορφη ανάρτηση με τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα

Διαφ.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους και περνούν στιγμές χαλάρωσης, μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δημοσιεύει αρκετές φορές στιγμές από την καθημερινότητά τους και πρόσφατα, η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιά, λίγο πριν ξεκινήσουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις!

“Νομίζω ότι και οι δύο ανακαλύψαμε ότι υπήρχε μέσα μας ένας εαυτός που αποζητούσε τη συντροφικότητα, το δέσιμο και αυτό είναι που βγήκε κυρίως στην επιφάνεια. Με κάποιον τρόπο αλλάξαμε τον προηγούμενο εαυτό μας, που μπορεί να είχε περισσότερες δυσκολίες στη συμβίωση. Άλλωστε, με το που γνωριστήκαμε ανακαλύψαμε ότι έχουμε πολλές κοινές παραξενιές που διευκολύνουν την κοινή μας καθημερινότητα. Έχουμε πει ότι θέλουμε να είμαστε μαζί για τα επόμενα 50 χρόνια κι όμως ο χρόνος λιγοστεύει”, έχει δηλώσει η Όλγα Κεφαλογιάννη για τον σύζυγό της.

Καλοκαιρινή αγκαλιά, γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Δείτε την φωτογραφία:

1000


Πηγή

Διαβάστε επίσης: