Ο νόθος γιος που ο Αλέν Ντελόν δεν αναγνώρισε ποτέ, τα ναpκωτικά και το τραγικό τέλος

August 20, 2024

Ο Αλέν Ντελόν δεν ποτέ αναγνώρισε τον παράνομο γιο του, τα ναρκωτικά και το τραγικό τέλος.

Ο νόθος γιος που ο Αλέν Ντελόν δεν αναγνώρισε ποτέ, τα ναpκωτικά και το τραγικό τέλος

Διαφ.

Ο θάνατος του Αλέν Ντελόν, του σπουδαίου Γάλλου ηθοποιού που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών, σκόρπισε θλίψη στο χώρο της τέχνης.

Την είδηση του θανάτου του έκαναν γνωστή τα παιδιά του στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Ο Alain Fabien, η Anouchka, ο Anthony, καθώς και ο (σκύλος του) Loubo, με βαθιά θλίψη ανακοινώνουν τον θάνατο του πατέρα τους.

Ταυτόχρονα, ο θάνατός του ανέσυρε ιστορίες και μνήμες από την πολυτάραχη ζωή του Γάλλου ζεν πρεμιέ και την περίπλοκη προσωπική του ζωή.

image

Έμειναν γνωστές και οι θυελλώδεις του σχέσεις με διάσημες ηθοποιούς, από τη σύζυγό του, Ναταλί, μέχρι τις Ρόμι Σνάιντερ (διαβάστε εδώ για το ειδύλλιο τους και γιατί ονομάστηκαν αιώνιοι αρραβωνιαστικοί), Μιρέιγ Νταρκ και Ρόζαλι βαν Μπρέεμεν.

Μια από τις σχέσεις του που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας και απασχόλησε τα διεθνή media, ήταν και η σχέση του με τη Γερμανίδα τραγουδίστρια Nico, η οποία έγινε γνωστή από το αμερικανικό ροκ συγκρότημα The Velvet Underground.

Ο κρυφός γιος που δεν αναγνώρισε ποτέ ο Αλέν Ντελόν

Το 1962, η Nico έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι που όπως ισχυρίστηκε η ίδια ήταν ο καρπός της σχέσης της με τον Αλέν Ντελόν, ωστόσο ο Γάλλος ηθοποιός δεν το αναγνώρισε ποτέ.

Το αγοράκι της Nico πήρε το όνομα Christian Aaron Paffgen αλλά μεγαλώνοντας έγινε ευρύτερα γνωστός ως Ari Boulogne.

qui

Μια άποψη που φαίνεται ότι ενστερνίστηκε ακόμα και η μητέρα του Alain Delon, Edith Boulogne, η οποία ανέλαβε να μεγαλώσει τον Ari στην περίοδο που η Nico, ταλαιπωρημένη από τις καταχρήσεις, αδυνατούσε να ανταποκριθεί στον μητρικό ρόλο της.

Στα παιδικά χρόνια που πέρασε ο Ari με τη φερόμενη ως γιαγιά του, στη γαλλική περιοχή Bourg-la-Reine, το αγοράκι πήρε το επώνυμο του δεύτερου συζύγου της Edith, Paul Boulogne, ο οποίος αναπλήρωσε κατά κάποιον τρόπο το πατρικό κενό.

7354

Στην εφηβεία του ο Ari επανασυνδέθηκε με τη μητέρα τουΆρχισε τη δική του καριέρα στην υποκριτική, συμμετέχοντας σε ταινίες του Philippe Garrel όπως οι The Inner Scar (1972), με πρωταγωνίστρια τη μητέρα του, και L’ enfant secret (1979), όπου αναφέρεται στα credits ως Ari Päffgen. Μετά την υποκριτική ασχολήθηκε με τη φωτογραφία.

ari

Ari Boulogne

Λέγεται πως όταν συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Alain Delon το 1986, εισέπραξε μόνο την απόρριψή του, καθώς σύμφωνα με τη μαρτυρία του Ari, του είπε: Δεν είσαι γιος μου, δεν έχεις ούτε τα μάτια μου ούτε τα μαλλιά μου.

Ο Boulogne, είχε υποβάλει αίτημα για αναγνώριση της πατρότητας στη Γαλλία, αλλά απορρίφθηκε καθώς ο Ντελόν ήταν επίσημα κάτοικος Ελβετίας. Σύμφωνα μάλιστα με το thelocal.fr, εκκρεμούσε έφεση της απόφασης.

Μετά τον θάνατο της Nico το 1988, πέρασε ένα χρονικό διάστημα σε κέντρο αποκατάστασης και έλαβε ψυχιατρική θεραπεία.

ari

Απέκτησε δύο παιδιά, τον 25χρονο Charles και τη 18χρονη Blanche, και αφηγήθηκε την ιστορία της ζωής του στην αυτοβιογραφία του Love Never Forgets (Η αγάπη δεν ξεχνάει ποτέ), στην οποία δίνει έμφαση στη σχέση με τη μητέρα του. Μαζί της πέρασε πολλά χρόνια σε μια καλλιτεχνική χώρα των θαυμάτων, ακολουθώντας τη σε περιοδείες ανά τον κόσμο. Όπως πρόσθεσε, ωστόσο, μοιραζόταν μαζί της τα πάντα, ακόμα και τα ναρκωτικά.

Ο Ari Boulogne έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2023 σε ηλικία 60 ετών. Βρέθηκε νεκρός, σε προχωρημένη σήψη, στο διαμέρισμά του στο Παρίσι. Το πόρισμα ήταν ότι έφυγε από υπερβολική δόση.

347857372

Και μπορεί ο πατέρας του να μην τον αναγνώρισε ποτέ (ο Ari είχε απευθυνθεί στα γαλλικά δικαστήρια χωρίς να βρει δικαίωση), αλλά μετά τον θάνατό του ο φερόμενος ως ετεροθαλής αδερφός του, Anthony Delon, εξέφρασε στο Instagram τη βαθιά θλίψη για την απώλειά του.

Η χαοτική του ζωή περιγράφεται στο βιβλίο που έγραψε ο ίδιος με τίτλο Love Never Forgets.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: