Στέφανος Κασσελάκης: Κάνει κανό στις Σπέτσες με άψογο στυλ λίγες μέρες πριν τον γάμο του με τον Τάιλερ

August 21, 2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει καγιάκ στις Σπέτσες με έναν υπέροχο τρόπο λίγες ημέρες πριν την τελετή γάμου του με τον Τάιλερ.

Στέφανος Κασσελάκης: Κάνει κανό στις Σπέτσες με άψογο στυλ λίγες μέρες πριν τον γάμο του με τον Τάιλερ

Διαφ.

Συνεχίζει τις διακοπές του στις Σπέτσες ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν από την επιστροφή του στην Αθήνα όπου τον περιμένει βαριά ατζέντα υποχρεώσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απολαμβάνει για ακόμη λίγο την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού, πριν ασχοληθεί ξανά τόσο με τα εσωτερικά θέματα του κόμματος, όσο και με τα ζητήματα της καθημερινότητας και των πολιτών, ασκώντας κριτική στην κυβερνητική πολιτική.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης εκτός από το κολύμπι, επιδόθηκε και σε μια άλλη αγαπημένη του συνήθεια, κάνοντας κανό.

Μάλιστα, ο ίδιος διένυσε μια μεγάλη απόσταση με το κανό του πριν επιστρέψει στην ακτή, όπου εκεί με τη βοήθεια ενός εκ των ανδρών της Ασφάλειάς του έβγαλε το μπλε κανό από τη θάλασσα.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί σπίτι στις Σπέτσες και το επισκέπτεται συχνά όταν οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: