Τα 3 ζώδια που εξαφανίζονται χωρίς εξηγήσεις -Θα σας αφήσουν στο «διαβάστηκε»

August 24, 2024

Τα τρία ζώδια που εξαφανίζονται μυστηριωδώς – Θα σας αφήσουν αναρωτημένους.

Τα 3 ζώδια που εξαφανίζονται χωρίς εξηγήσεις -Θα σας αφήσουν στο διαβάστηκε

Διαφ.

Είναι πιο εύκολο να μην ασχοληθείς με κάποιον παρά να του μιλήσεις ειλικρινά. Αυτό τουλάχιστον σκέφτονται ορισμένα ζώδια και το να κάνουν το γνωστό σε όλους ghosting μοιάζει παιχνιδάκι.

Όπως διαβάζουμε στο Your Tango, κάποια ζώδια τείνουν να εξαφανίζονται χωρίς εξηγήσεις.

Είτε αφήνουν στα κρύα του λουτρού κάποιο από τα φλερτ τους και δεν απαντούν ποτέ ξανά στα μηνύματά τους, είτε απλώς αποφασίζουν να χωρίσουν χωρίς να συζητήσουν με το ταίρι τους για όσα τους ενοχλούν.

Ο λόγος για τον Ζυγό, ο οποίος αποφεύγει τους τσακωμούς, τον αναποφάσιστο Δίδυμο και τον ανεξάρτητο Τοξότη.

Τα 3 ζώδια που εξαφανίζονται χωρίς εξηγήσεις

Ζυγός

Η αντιπαράθεση δεν είναι στη λίστα του Ζυγού. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι προσπαθούν να αποφύγουν την αντιπαράθεση όσο το δυνατόν περισσότερο. Αντί να πει σε κάποιον την αλήθεια ή να έρθει σε ρήξη θα επιλέξει να εξαφανιστεί.

Στο μυαλό του Ζυγού, το ghosting είναι σχεδόν πολιτισμένο και πιστεύουν ότι είναι ένας εύκολος τρόπος για να βγουν από μια σχέση.

Δίδυμος

Εάν ο Δίδυμος βγαίνει με κάποιον και δεν δεν εντυπωσιαστεί, το μόνο σίγουρο είναι πως θα εξαφανιστεί. Αν και είναι ειρωνικό αφού σαν ζώδιο δεν δυσκολεύετε να μιλάει ανοιχτά, θα επέλεξει να μην πει τίποτα και απλά να εξαφανιστεί.

Οι Δίδυμοι δεν έχουν πολλή υπομονή ούτε μπορούν εύκολα να αφοσιωθούν σε ένα μόνο πράγμα, οπότε αν το άτομο με το οποίο βγαίνουν δεν τους καλύπτει, ο Δίδυμος δεν πρόκειται να αφιερώσει χρόνο για να πει αντίο.

Τοξότης

Εάν ο Τοξότης δεν αισθάνεται ότι το άτομο που έχει στο πλευρό τους είναι πλήρως αφοσιωμένο θα εξαφανιστεί ενώ παράλληλα στο μυαλό τους, αν δεν έχουν ελευθερία να ζουν τις περιπέτειές τους και να κάνουν τις εξορμήσεις τους θα επιλέξουν απλώς να πάρουν τη βαλίτσα τους και να φύγουν. Βέβαια, όπως διαβάζουμε στο YouTango, προκειμένου να μην εξαφανιστεί ο σύντροφός τους θα επιλέξουν προληπτικά να φύγουν πρώτοι. Επιπλέον, οι Τοξότες είναι γνωστοί για το ότι είναι απότομοι και υπερβολικά ειλικρινείς, οπότε είναι πολύ καλύτερο για αυτούς να εξαφανιστούν παρά να πουν κάτι αγενές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: