Χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή ρετούς: Η Κοσιώνη ανέβασε φώτο με μπικίνι αλλά όλοι πρόσεξαν αυτό που φαινόταν στον λαιμό της

August 24, 2024

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή επεξεργασίας εικόνας: Η Κοσιώνη δημοσίευσε μια φωτογραφία με μπικίνι, αλλά όλοι εστίασαν σε αυτό που έδειχνε στον λαιμό της.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή ρετούς: Η Κοσιώνη ανέβασε φώτο με μπικίνι αλλά όλοι πρόσεξαν αυτό που φαινόταν στον λαιμό της

Διαφ.

Λίγο ακόμα καλοκαίρι απολαμβάνει η Σία Κοσιώνη, μια ανάσα προτού επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η δημοσιογράφος, η οποία φέτος γιορτάζει τα 7 χρόνια γάμου της με τον Κώστα Μπακογιάννη, εκφράζει την αγάπη της για τη θάλασσα περνώντας μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών με την οικογένειά της στα Κύθηρα.

Η πρόσφατη καλοκαιρινή φωτογραφία της αναδεικνύει το μαγευτικό μπλε της θάλασσας και του ουρανού ως φόντο. Η Σία Κοσιώνη εμφανίζεται εντελώς φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας απλώς το μαγιό της πάνω σε ένα φουσκωτό και μαγνητίζει την προσοχή με το εκφραστικό της γαλάζιο βλέμμα.

456338559

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kosioni (@siakossioni)

Μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια που τράβηξε την προσοχή στην φωτογραφία είναι τα δύο χρυσά κοσμήματα που διακοσμούν τον λαιμό της. Το ένα από αυτά είναι ένα μενταγιόν με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, καθώς φέρει τα αρχικά του συζύγου της, Κώστα, και του γιου τους, Δήμου, αποτυπώνοντας την αφοσίωση της στην οικογένειά της.

kosioni


Πηγή

Διαβάστε επίσης: