Τραγωδία -Η 19χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή στις διακοπές της, σοκάpει η αιτία θανάτου

August 25, 2024

Αιτία θανάτου σοκάρει στην τραγωδία της 19χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στις διακοπές της.

Τραγωδία -Η 19χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή στις διακοπές της, σοκάpει η αιτία θανάτου

Διαφ.

Μια τραγική απώλεια σημειώθηκε όταν μια 19χρονη φοιτήτρια από τη Σκωτία έχασε τη ζωή της στην Ίμπιζα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών – Έπεσε από 6ο όροφο και σκοτώθηκε

Η νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε όταν έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διαμένει

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian, η Έμμα Ράμσεϊ βρέθηκε στο κενό όταν έπεσε από τον έκτο όροφο του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 20 Αυγούστου. Το δυστύχημα συνέβη σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στο San Antonio, που βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ισπανικού νησιού Ίμπιζα.

88773449

Η τοπική αστυνομία χαρακτηρίζει τον θάνατο της φοιτήτριας ως ατύχημα, αν και οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία. Η Έμμα Ράμσεϊ, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Strathclyde, όπου σπούδαζε νομική, είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες που την απεικόνιζαν να απολαμβάνει τις διακοπές της με φίλους λίγο πριν το θάνατό της.

Στην ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα της, Μπάρμπαρα, την περιέγραψε ως την καλύτερη φίλη της σε ολόκληρο τον κόσμο, εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη και τη σημασία που είχε η κόρη της στη ζωή της. Θα μου λείψεις περισσότερο από όσο θα μπορούσαν ποτέ να εκφράσουν τα λόγια. Αναπαύσου εν ειρήνη, γλυκό μου αγγελούδι, και κοιμήσου καλά. Η μαμά σε αγαπάει τόσο πολύ!.

19

Επισημαίνεται ότι η Έμμα Ράμσεϊ αποτελεί τη δεύτερη Βρετανίδα που χάνει τη ζωή της λόγω πτώσης από μπαλκόνι ξενοδοχείου μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Σύμφωνα με αναφορές του ίδιου ειδησεογραφικού μέσου, το περασμένο Σάββατο, ένας 28χρονος άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του σε ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: