Έξαλλος οδηγός λεωφορείου έβριζε τουρίστες και θεία: «15 μέρες χωρίς ρεπό για να χαχανίζετε από τις εννέα το πρωί»

August 26, 2024

Ο οδηγός λεωφορείου ήταν εξοργισμένος και βριζε τουρίστες και επιβάτες: 15 ημέρες δουλείας χωρίς ανάπαυση για να σας βλέπω να γελάτε από τις εννέα το πρωί.

Έξαλλος οδηγός λεωφορείου έβριζε τουρίστες και θεία: 15 μέρες χωρίς ρεπό για να χαχανίζετε από τις εννέα το πρωί

Διαφ.

Κέρκυρα: Έξαλλος οδηγός λεωφορείου βρίζει τους επιβάτες χυδαία

Όπως αναφέρουν αλβανικά ΜΜΕ, μετά την έντονη αντίδραση των τουριστών, ο οδηγός τους απείλησε και τους ανάγκασε να κατέβουν από το λεωφορείο

Ο συγκεκριμένος οδηγός άρχισε να φωνάζει στους ταξιδιώτες και να βαράει το τζάμι λέγοντας χαχανίζουν από τις 9 το πρωί, έχετε όλη την υπόλοιπη μέρα και δεν σας έφτανε, θέλατε κι άλλο.

Σε άλλο σημείο ακούγεται να λέει: Γίδια δεν μπορείτε να σεβαστείτε έναν άνθρωπο που δουλευεί… Σεβασμός ρε… Respect… Γ@μ# τον Χριστό σας, 15 μέρες χωρίς ρεπό και να χαχανίζετε όλοι….

Μια τρομακτική εμπειρία αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο ομάδα τουριστών, μεταξύ των οποίων αρκετοί αλβανικής και βρετανικής καταγωγής που πήγαιναν στην παραλία Μπαρμπάτι στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το joq-albania.com, ο οδηγός του λεωφορείου ξαφνικά άρχισε να βρίζει και να χτυπά το όχημα και τα παράθυρα, ενώ οδηγούσε. Η συμπεριφορά του οδηγού προκάλεσε τρόμο στους επιβάτες, καθώς η κατάσταση φαινόταν να επιδεινώνεται. Μετά την έντονη αντίδραση των τουριστών, ο οδηγός τους απείλησε και τους ανάγκασε να κατέβουν από το λεωφορείο.

Δείτε το βίντεο, προσοχή περιέχει βαρείς ύβρεις:

Ένας από τους επιβάτες, μιλώντας στο joq-albania.com, περιέγραψε το συμβάν λέγοντας: Θέλω να αναφέρω το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Κέρκυρα. Όλα έγιναν όταν επιστρέφαμε από το Μπαρμπάτι. Ήμασταν πάνω από 50 άτομα. Ο οδηγός άρχισε να ουρλιάζει, βρίζοντας εμάς και τα θεία. Στην αρχή γελούσαμε, αλλά μετά η κατάσταση χειροτέρεψε, καθώς άρχισε να αφήνει το τιμόνι και να χτυπά τον εαυτό του με γροθιές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOQ Albania (@joqalbania)

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024, και έχει προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία και τους τουρίστες που επισκέπτονται την Κέρκυρα. Οι αρχές διερευνούν το περιστατικό, προσπαθώντας να διαπιστώσουν τι ακριβώς οδήγησε τον οδηγό σε αυτήν την επικίνδυνη συμπεριφορά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: