Δυστυχώς η Μαριάννα Τουμασάτου ζει πολύ δύσκολες ώρες – Η ανακοίνωση της

August 26, 2024

Δυστυχώς, η Μαριάννα Τουμασάτου περνάει πολύ δύσκολες στιγμές – Έτσι αναφέρει η ανακοίνωσή της.

Δυστυχώς η Μαριάννα Τουμασάτου ζει πολύ δύσκολες ώρες – Η ανακοίνωση της

Διαφ.

Ο αγαπημένος πατέρας της Μαριάννα Τουμασάτου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.

Η δημοφιλής ηθοποιός έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ζητώντας αίμα για εκείνον και βρήκε άμεσα τους πρόθυμους δότες.

“Θερμή παράκληση για αίμα ομάδας Α Θετικό ή 0 θετικό στο νοσοκομείο Σωτηρία στο όνομα Γεράσιμος Τουμασάτος του Γρηγορίου. Σας ευχαριστώ!”, είχε γράψει χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η ηθοποιός επανήλθε με νέα ανάρτηση, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τους ανθρώπους που προθυμοποιήθηκαν να δώσουν αίμα για τον πατέρα της.

“Αν ο μπαμπάς μου αυτή τη στιγμή μπορούσε να ξέρει πόσοι άνθρωποι άπλωσαν το χέρι τους να του προσφέρουν αίμα, θα καμάρωνε και θα κρυφογελούσε. Έχουν καλυφθεί οι μονάδες που χρειαζόμαστε. Σας ευχαριστώ για κάθε σταγόνα και για κάθε προσευχή και μήνυμα. Με την ευκαιρία να σας πω πως όσα χρόνια μπορούσε να έχει την τιμή να είναι αιμοδότης, ήταν. Η κόρη του”.

1583

Ράκος η Μαριάννα Τουμασάτου: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της, κάνει δημόσια έκκληση για 1 και μόνο πράγμα στα social media

Δύσκολες στιγμές περνά η Μαριάννα Τουμασάτου, καθώς ο πατέρας της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Παρόλο που η ηθοποιός συνήθως κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν έχει κρύψει ποτέ τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του πατέρα της.

Η έκκληση για βοήθεια

Ο κ. Γεράσιμος Τουμασάτος βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα, και η Μαριάννα Τουμασάτου απηύθυνε θερμή παράκληση μέσω των social media, ζητώντας τη βοήθεια του κόσμου για να βρεθεί αίμα για τον πατέρα της.

Θερμή παράκληση για αίμα ομάδας Α Θετικό ή 0 θετικό στο νοσοκομείο Σωτηρία στο όνομα Γεράσιμος Τουμασάτος του Γρηγορίου. Σας ευχαριστώ! έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου στο Instagram

1

Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου πριν μερικούς μήνες, η Μαριάννα Τουμασάτου είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, αποκαλώντας τον αγωνιστή.

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Ο δικός μου αγωνιστής! Μπαμπά μου να είχαμε όλοι το κουράγιο και τη μαχητικότητά σου! Κάθε μέρα κερδισμένη μέρα! έγραψε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του μπαμπά της.

1


Πηγή

Διαβάστε επίσης: