Έγκυος η Κατερίνα Καινούργιου; 2 μήνες μετά την σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, περιμένει το παιδί του;

August 26, 2024

Είναι η Κατερίνα Καινούργιου έγκυος; Μετά από 2 μήνες από τη σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, περιμένει το παιδί του;

Έγκυος η Κατερίνα Καινούργιου; 2 μήνες μετά την σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, περιμένει το παιδί του;

Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει ένα από τα πιο ιδιαίτερα καλοκαίρια της ζωής της, καθώς είναι φουλ ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που αρχικά προτίμησε να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν διστάζει να εκδηλώσει ανοιχτά τα συναισθήματά της, μοιραζόμενη τρυφερές στιγμές με το κοινό της.

Επιστροφή στην Αθήνα και Επίσκεψη στον Γυναικολόγο

Μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο, η Κατερίνα επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα, καθώς σύντομα θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για την εκπομπή της. Στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της, βρήκε χρόνο να επισκεφθεί και το ιατρείο του γυναικολόγου Στέλιου Μανουσάκη, συζύγου της καλής της φίλης, Μαρίας Ηλιάκη

Μια Ξεχωριστή Στιγμή στα Social Media

Την Κυριακή 25 Αυγούστου, η Κατερίνα μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στο ιατρείο του Στέλιου Μανουσάκη, στο Ψυχικό. Στη φωτογραφία, η Κατερίνα ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στον γιατρό, γράφοντας στη λεζάντα Είσαι πολύ τυχερή, κάνοντας tag την φίλη της Μαρία Ηλιάκη.

08


Πηγή

Διαβάστε επίσης: