Αuτοκτόνnσε πασίγνωστоς γιατρός: Έκоψε τον λαıμό του με νυστέρı, πάγωσαν οι αστυνоμικοί μόλις μπήκαν στο διαμέρισμά του

August 26, 2024

Γνωστός γιατρός αυτοκτόνησε: Κόψτε τον λαιμό του με ένα ξυράφι, οι αστυνομικοί πάγωσαν μόλις μπήκαν στο διαμέρισμά του.

Αuτοκτόνnσε πασίγνωστоς γιατρός: Έκоψε τον λαıμό του με νυστέρı, πάγωσαν οι αστυνоμικοί μόλις μπήκαν στο διαμέρισμά του

Διαφ.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου, ένας γιατρός εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην πόλη της Πρέβεζας, με όλα τα στοιχεία να υποδεικνύουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο γιατρός, ο οποίος εργαζόταν στο Νοσοκομείο της Λευκάδας, βρέθηκε με τραύματα στον λαιμό, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από ένα νυστέρι που βρέθηκε κοντά στο σώμα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιστοσελίδα epirupost.gr, η αστυνομία βρέθηκε στο διαμέρισμα του 60χρονου μετά από ειδοποίηση των γειτόνων, οι οποίοι είχαν παρατηρήσει έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το εσωτερικό του διαμερίσματος. Αφού εισήλθαν στο χώρο, οι αστυνομικοί βρήκαν τον γιατρό νεκρό, με τον θάνατό του να εκτιμάται ότι είχε συμβεί τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν από την ανακάλυψη της σορού.

nosokomeio

Η σορός του γιατρού πρόκειται να μεταφερθεί στα Ιωάννινα, όπου θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή, η οποία αναμένεται να αποσαφηνίσει τον ακριβή χρόνο θανάτου. Οι αρχικές έρευνες δεν δείχνουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας, υποστηρίζοντας το σενάριο της αυτοκτονίας.

Ο γιατρός καταγόταν από περιοχή της Μακεδονίας και ζούσε μόνος του στην Πρέβεζα. Τα προσωπικά του δεδομένα και το ιστορικό του πιθανόν να ρίξουν φως στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την τραγική απόφαση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: