Σε 48 ώρες ο γάμος της χρονιάς: Πιο γυμνασμένοι από ποτέ Κασσελάκης και Τάιλερ για τον γάμο τους που θα αφήσει ιστορία

August 26, 2024

Μετά από 48 ώρες, ο γάμος του Κασσελάκη και της Τάιλερ θα πραγματοποιηθεί, με τους δύο νεόνυμφους να είναι πιο γυμνασμένοι από ποτέ. Αυτή η εκδήλωση θα μείνει στην ιστορία.

Σε 48 ώρες ο γάμος της χρονιάς: Πιο γυμνασμένοι από ποτέ Κασσελάκης και Τάιλερ για τον γάμο τους που θα αφήσει ιστορία

Διαφ.

Ο Τάιλερ Μάκμπεθ, σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ανυπομονεί για τον επερχόμενο γάμο τους που θα γίνει στα Χανιά.

Ο Μάκμπεθ, ο οποίος επιμελείται ιδιαίτερα τη φυσική του κατάσταση, αφιερώνει πολλές ώρες στο γυμναστήριο ώστε να είναι σε άριστη φόρμα για το γαμήλιο πάρτι που θα διεξαχθεί από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου.

Το story που δημοσίευσε στο Instagram ο προπονητής σωματικής διάπλασης, Θάνος Αντωνιάδης, αποκαλύπτει την προετοιμασία του Μάκμπεθ, συνοδευόμενο από το μήνυμα 1 week! Let’s go!.

tyler

Σημειώνεται ότι πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από αναρτήσεις personal trainers, που δείχνουν τόσο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τον σύζυγό του σε δραστηριότητες γυμναστικής. Η πρώτη φωτογραφία, η οποία παρουσιάζει τον Στέφανο Κασσελάκη να εκτελεί άσκηση plank, εμφανίστηκε στα stories του γυμναστή Θάνου Αντωνιάδη.

stefanos

Η δεύτερη, αναμνηστική φωτογραφία τραβήχτηκε στη Μύκονο από τον personal trainer Μάνο Βροντζάκη. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του δεν βρίσκονται στο νησί, αλλά στην Αθήνα και προετοιμάζονται για αναχώρηση προς την Κρήτη, όπου θα παραβρεθούν σε γάμο και τα σχετικά γλέντια. Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης έχει προγραμματίσει συνάντηση με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά αύριο. Δείτε τη φωτογραφία:

stefanosyler

Υπενθυμίζεται ότι ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 19 Οκτωβρίου 2023. Τώρα, το ζευγάρι προγραμματίζει μια γαμήλια τελετή και στην Ελλάδα, ειδικότερα στα Χανιά, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με το προσκλητήριο που έχει ήδη δημοσιευτεί, ο Κασσελάκης και ο Μάκμπεθ καλούν φίλους και συγγενείς να τους τιμήσουν με την παρουσία τους από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου στα Χανιά. Στο ηλεκτρονικό προσκλητήριο του ζευγαριού αναφέρεται: Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας προσκαλούμε σε ένα από τα αγαπημένα μας μέρη για να γιορτάσουμε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα!

Δείτε το προσκλητήριο:

prosklisi

Κατά τη διάρκεια αυτού του τετραήμερου, ο Στέφανος Κασσελάκης θα φιλοξενήσει περίπου 150 καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων συγγενών και φίλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι προσκεκλημένοι θα απολαύσουν την αυθεντική κρητική φιλοξενία μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων που σχεδίασε ο ίδιος ο Κασσελάκης. Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα είναι ένα γαμήλιο πάρτι στις 29 Αυγούστου, στον Βοτανικό Κήπο Κρήτης στα Χανιά, ένα από τα αγαπημένα μέρη του ζευγαριού.

Ο Βοτανικός Κήπος βρίσκεται στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, στο χωριό Φουρνέ κοντά στο Σκινέ. Καταλαμβάνει μια έκταση 200 στρεμμάτων και φιλοξενεί βότανα, φυτά και ζώα που αντιπροσωπεύουν την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της Κρήτης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: