Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για την Πόπη Τσαπανίδου – Σε πελάγη ευτυχίας ξανά, έγινε αuτό που ήθελε

August 28, 2024

Η Πόπη Τσαπανίδου έλαβε ευχάριστα νέα και βρίσκεται σε πλήρη ευτυχία, καθώς πέτυχε αυτό που επιθυμούσε.

Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για την Πόπη Τσαπανίδου – Σε πελάγη ευτυχίας ξανά, έγινε αuτό που ήθελε

Διαφ.

Η Πόπη Τσαπανίδου μπαίνει ξανά στην ελληνική Βουλή

Tην έδρα Επικρατείας που έμεινε κενή μετά την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου αποδέχτηκε η επόμενη κατά σειρά επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, Πόπη Τσαπανίδου.

Υπενθυμίζεται ότι η Πόπη Τσαπανίδου μετέβη το πρωί της Τρίτης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τον διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη.

 Συγκεκριμένα έγραψε η ίδια σε ανάρτηση της:

Πριν λίγο κλήθηκα επισήμως από το Προεδρείο της Βουλής, με βάση όσα προβλέπει το Σύνταγμα, η εκλογική διαδικασία και ο κανονισμός του Κοινοβουλίου, να αναπληρώσω, ως πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, την έδρα που έμεινε κενή.

Λαμβάνοντας υπόψην το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικυρώσει ο Ελληνικός λαός σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, αναλαμβάνω την ύψιστη ευθύνη, να ανταποκριθώ σε όσα προστάζει το Σύνταγμα και η λαϊκή ετυμηγορία.

Δεν θα μιλήσει ο Κασσελάκης στην Κ.Ο. – Με… επιστολή όσα θα πει

Την ώρα που η Πόπη Τσαπανίδου ετοιμάζεται για την ορκωμοσία της, ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr δεν θα μιλήσει στην Κ.Ο. που συγκάλεσε για σήμερα στις 18:00. Ειδικότερα, αναμένεται να διαβάσει μία επιστολή που θα στείλει στους βουλευτές ο διευθυντής της Κ.Ο Θάνος Μωραΐτης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: