Ασταμάτητη η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 – Τρίτο μετάλλιο μέσα σε ένα 24ωρο

September 1, 2024

Η Ελλάδα συνεχίζει ανεξέλεγκτη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 – Τρίτο μετάλλιο κατακτήθηκε μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Ασταμάτητη η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 – Τρίτο μετάλλιο μέσα σε ένα 24ωρο

Διαφ.

Απίστευτη η Ελληνίδα σπρίντερ

Η Λήδα Μανθοπούλου ήταν εξαιρετική στη κούρσα των 100μ. στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο σε μία απίστευτη κούρσα με χρόνο 12.49

Η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024







Το είχε δείξει από τα προκριματικά και φρόντισε να το επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο και στον τελικό. Η Λήδα Μανθοπούλου ήταν εξαιρετική στην κούρσα των 100μ. και με χρόνο 12.49 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Αργυρό μετάλλιο για τη Λήδα Μανθοπούλου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Η Λήδα Μανθοπούλου έδειξε στα προκριματικά των Παραολυμπιακών Αγώνων πως είναι έτοιμη να φέρει ακόμη ένα μετάλλιο στην Ελλάδα. Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια επιβεβαίωσε το γεγονός πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με ατομικό ρεκόρ πήρε τη δεύτερη θέση.

Το 12.49 ήταν ένας χρόνος που ήξερε πως της δίνει μετάλλιο, σ’ έναν απίστευτο τελικό που η πρώτη έκανε παγκόσμιο ρεκόρ.

Η Χριστίνα Γκέντζου έγραψε ιστορία, καθώς κέρδισε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο άθλημα του τάε κβον ντο των Παραολυμπιακών Αγώνων και άνοιξε… λογαριασμό για την ελληνική αποστολή στο Παρίσι, βάζοντας την Ελλάδα στον πίνακα των μεταλλίων.

Χάλκινη η Έλενα Παπασταματοπούλου στο τάε κβον ντο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 και δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα

Η Ελένη Παπασταματοπούλου στο βάθρο των Παραολυμπιακών Αγώνων 2024, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο! Δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παρίσι και αυτό από το τάε κβον ντο και μάλιστα με… περίπατο (36-9).


Πηγή

Διαβάστε επίσης: