Ασκήθηκε δίωξη στον άνδρα που έσωσε την κοπέλα από βιασμό στη Σαλαμίνα

September 1, 2024

Ο άνδρας που έσωσε την κοπέλα από βιασμό στη Σαλαμίνα αντιμετωπίζει δίωξη.

Ασκήθηκε δίωξη στον άνδρα που έσωσε την κοπέλα από βιασμό στη Σαλαμίνα

Διαφ.

Αυτεπάγγελτη δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 38χρονου “ήρωα”, του άνδρα που προπηλάκισε τον επίδοξο βιαστή στη Σαλαμίνα, ενώ δεν υπήρχε πια κίνδυνος για την 20χρονη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, σε βάρος του 38χρονου υπάρχει αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παράνομη βιντεοσκόπηση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει την 20χρονη θα κινηθεί νομικά κατά του 38χρονου που τον ξυλοκόπησε.



Μετά την απολογία του ενώπιον του εισαγγελέα, όπου επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι απλά πλησίασε την κοπέλα για να της μιλήσει, ο 35χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, με την 20χρονη να ξεσπά: “Δεν πρέπει να είναι έξω. Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να είναι έξω. Το ψυχολογικό είναι το χειρότερο μου, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κοιμηθώ”.




Η 20χρονη από τη Σαλαμίνα, που παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού, περιγράφει τις φρικτές στιγμές που βίωσε όταν την κυνήγησε και την απείλησε ο 35χρονος δράστης, ο οποίος προφυλακίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στις 14:30, τον είδα ότι με ακολουθούσε. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στα σκαλιά, κατεβαίνω στην παραλία. Με ενοχλεί δύο φορές. Του κάνω ότι δεν θέλω παραπάνω γνωριμίες, τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά. Γυρνάει και μου κάνει άμα δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι.

Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλεί ένας εδώ πέρα. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα στην παραλία, ξεκίνησα να κολυμπάω και κολυμπούσε μαζί μου, ξεκίνησε να περιγράφει η 20χρονη, δείχνοντας τον τρόμο που ένιωσε όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον επίδοξο δράστη.

Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ, συνέχισε, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς το φίλο της, ο οποίος έφτασε εγκαίρως για να την απομακρύνει από τον κίνδυνο.

Η νεαρή δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καθυστέρηση της αστυνομίας, λέγοντας: Η αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν κι από πάνω ότι “τι να κάνω; να πετάξω;”. Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει.

Σχετικά με το γεγονός ότι ο δράστης ήταν γνωστός στις Αρχές: Δεν είχα ακούσει τίποτα για αυτόν. Αλλά όταν το άκουσα έπαθα σοκ κι απορώ γιατί ήταν ακόμα έξω. Δεν αντιλήφθηκα να είναι μέσα στο λεωφορείο, απλά τον είδα να κατεβαίνει μαζί μου τα σκαλιά. Εκείνη την ημέρα η παραλία ήταν τελείως άδεια.








Πηγή

Διαβάστε επίσης: