Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε: Τραγικά μαντάτα για τον Δημήτρη Κόκοτα

September 2, 2024

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε: Τραγικά νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε: Τραγικά μαντάτα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Διαφ.

Ο δημοφιλής 55χρονος τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των προβών για το J2US. Άμεσα ενημέρωσε τα μέλη της παραγωγής και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς.

Δημήτρης Κόκοτας: Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, όμως είμαστε αισιόδοξοι είπε χτες Σάββατο 31/08 η αδελφή του στο ΤLIFE

Πέντε μήνες συμπληρώνονται από την ημέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το έμφραγμα που υπέστη.

Σήμερα, ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει υπό νοσηλεία στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ η οικογένειά του βρίσκεται συνεχώς δίπλα του.

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Σε τηλεφωνική επικοινωνία χτες Σάββατο (31/08) με τη δημοσιογράφο Ειρήνη Πεϊβάνη, η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα τόνισε ότι η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.

Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο. Είμαστε σταθεροί, θα περιμένουμε. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, όπως έχει πει και η κα Ματίνα Παγώνη. Δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη, θέλουμε χρόνο. Είμαστε όλοι δίπλα του, και η σύζυγός του βεβαίως. Παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας είπε η Έλλη Κόκοτα στο TLIFE.

Είμαστε πάντα αισιόδοξοι και περιμένουμε τα καλύτερα. Με βάση αυτά που μας λένε οι γιατροί, παίρνουμε κι εμείς ελπίδα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας πρόσθεσε, επίσης, η Έλλη Κόκοτα.

dimitris





Πηγή

Διαβάστε επίσης: