Σηκώθηκε στο πóδι όλη η γειτονιά από το ουρλιαχτó της μάνας: Πατέρας σκóτwσε τους 3 ανήλικους γιους του και αuτοκτόνnσε

September 3, 2024

Ολόκληρη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι από τον φωνακλά της μάνας, καθώς ο πατέρας σκότωσε τους τρεις ανήλικους γιους του και αυτοκτόνησε.

Σηκώθηκε στο πóδι όλη η γειτονιά από το ουρλιαχτó της μάνας: Πατέρας σκóτwσε τους 3 ανήλικους γιους του και αuτοκτόνnσε

Διαφ.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση από τη Βρετανία, όπου ένας πατέρας σκότωσε αρχικά τους τρεις ανήλικους γιους του και στη συνέχεια επέλεξε να τερματίσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ένας άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο φέρεται να δολοφόνησε τους τρεις ανήλικους γιους του πριν αυτοκτονήσει.

Ο πατέρας και τα τρία παιδιά, ηλικίας κάτω των 4 ετών, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους. Ο γείτονας της οικογένειας, ο Shehr Sikandari, ανέφερε προηγουμένως ότι άκουσε τις φρικτές κραυγές μιας γυναίκας λίγο πριν φτάσει η αστυνομία. Η γυναίκα ούρλιαζε. Ήταν τόσο φρικιαστικές οι κραυγές που όλοι βγήκαν έξω για να δουν τι συνέβαινε, εξήγησε ο Shehr Sikandari.

Αυτό που ακούσαμε είναι απίστευτο και τραυματικό. Είμαστε ακόμα σε κατάσταση σοκ. Τρία υπέροχα παιδιά που βλέπαμε να παίζουν. Μια εξαιρετική οικογένεια. Μετακομίσαμε εδώ πριν από δύο μήνες, οπότε είχαμε λίγες επαφές, ανέφερε ο γείτονας.

paterass

Ο Piotr Świderski φέρεται να είναι Πολωνός υπήκοος. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το τρομακτικό συμβάν συνέβη σε μια μικρή και ήσυχη γειτονιά στο Σάρεϊ, ενώ πιστεύεται ότι δεν υπήρξε καμία εμπλοκή άλλου προσώπου.

Η μητέρα των παιδιών και οι συγγενείς της οικογένειας δέχονται υποστήριξη από ειδικούς της αστυνομίας. Φως στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ο επιθεωρητής Gareth Hicks, επικεφαλής της έρευνας, δήλωσε: Πρόκειται για ένα πραγματικά τραγικό περιστατικό και διεξάγεται λεπτομερής έρευνα για να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς συνέβη.

Συνέχισε λέγοντας: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την τοπική κοινωνία για την υποστήριξη και την κατανόησή της κατά τη διεξαγωγή των ερευνών μας. Είμαστε επίσης σε θέση να ενημερώσουμε ότι, ενώ η οδός Bremer ήταν κλειστή για αρκετό χρονικό διάστημα χθες, έχει πλέον ανοίξει πλήρως. Η παρουσία της αστυνομίας θα διατηρηθεί στην περιοχή για το προσεχές διάστημα.

Ταυτόχρονα, οι γείτονες της οικογένειας άφησαν λουλούδια έξω από το σπίτι και περιέγραφαν τα τρία παιδιά ως αγγελούδια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: