Αυτός 42 κι εκείνη…: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας του Ανδρέα Γεωργίου με την καλλονή μέλλουσα σύζυγό του

September 3, 2024

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι 42 ετών και η μελλούσα σύζυγός του έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας μαζί του.

Αυτός 42 κι εκείνη…: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας του Ανδρέα Γεωργίου με την καλλονή μέλλουσα σύζυγό του

Διαφ.

Γαμπρός πρόκειται να ντυθεί ο Ανδρέας Γεωργίου, καθώς όλα δείχνουν πως έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ειδικότερα, το ilovestyle αναφέρει ότι το ζευγάρι έχει ενημερώσει το στενό του περιβάλλον πως θα παντρευτεί στις αρχές του φθινοπώρου, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση δημόσια από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

andreas

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου έξι χρόνια, όταν συνεργάστηκαν στη σειρά Τατουάζ και σύντομα έγιναν ζευγάρι, αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σχέση τους μαθεύτηκε τον Νοέμβριο του 2018 και την περίοδο της καραντίνας είχαν χωρίσει, αλλά αποφάσισαν να επανασυνδεθούν και να δώσουν μία ευκαιρία ο ένας στον άλλον.

screenshot

Πριν μερικές εβδομάδες, η Σιμώνη Χριστοδούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία με το μονόπετρό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σύντροφος του ηθοποιού και σκηνοθέτη δουλεύει ως make up artist και έχει συνεργαστεί σε αρκετά projects μαζί του, μεταξύ των οποίων και η Γη της Ελιάς.

Η διαφορά ηλικίας του Ανδρέα Γεωργίου με τη μέλλουσα σύζυγό του

Όπως φαίνεται, η διαφορά ηλικίας του Ανδρέα Γεωργίου με τη σύντροφό του είναι γύρω στα 15 χρόνια, καθώς εκείνος τον Απρίλιο θα κλείσει τα 42 ενώ εκείνη είναι 27.

Το ηλικιακό τους χάσμα, δεν αποτέλεσε εμπόδιο για το ζευγάρι, που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: