Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Τα 3 ζώδια που θα έχουν ριζικές αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή

September 4, 2024

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζει τρία ζώδια με ριζικές αλλαγές στην καριέρα και την προσωπική ζωή τους.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Τα 3 ζώδια που θα έχουν ριζικές αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή

Διαφ.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται σήμερα 3 Σεπτεμβρίου,θα βοηθήσει όλα τα ζώδια να εστιάσουν στους στόχους τους και να κάνουν μια νέα αρχή με καθαρό μυαλό ωστόσο για τρεις του ζωδιακού κύκλου η Σελήνη αυτή θα έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

Η νέα σελήνη , όπως διαβάζουμε στο Bustle, θα εστιάσει στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας, τις συνήθειες ευεξίας και άλλες μικρές λεπτομέρειες ενώ θα φέρει επίσης μεγαλύτερες ευθύνες στο προσκήνιο.

Όλα τα ζώδια θα κληθούν να επιταχύνουν και να προσεγγίσουν τους στόχους τους με περισσότερη ωριμότητα και προσοχή, αλλά η νέα σελήνη θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα μεταβλητά ζώδια.

Όλοι θα επωφεληθούν από αυτά τα vibes της νέας Σελήνης, αλλά τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα. Ο λόγος για τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθείς.

nea

Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Παρθένος

Να είστε έτοιμοι να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο. Αυτή η Νέα Σελήνη θα σας ζητήσει να αναλύσετε το πώς εμφανίζεστε στον κόσμο και να κάνετε αλλαγές. Ποιες μικρές αλλαγές θα μπορούσατε να κάνετε που θα μπορούσαν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο; Να είστε πραγματικοί και αντικειμενικοί με τον εαυτό σας, αλλά επίσης προσέξτε να μην είστε υπερβολικά επικριτικοί. Οι αλλαγές στη ζωή σας πρέπει να γίνονται από ένα μέρος αυτοσυμπόνιας, όχι αυτοσυνείδησης.

Τοξότης

Η εποχή της Παρθένου σας κάνει να εστιάζετε στις λεπτομέρειες της καριέρας σας όλο το μήνα, αλλά αυτή η νέα σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας θα είναι μια ιδιαίτερα ενθαρρυντική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα. Εάν η επαγγελματική σας πορεία ήταν ακατάστατη ή ασαφής, τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να τελειοποιείτε τα σχέδιά σας, ώστε να προχωρήσετε. Το πρόγραμμά σας έχει ρυθμιστεί με τρόπο που ευνοεί την παραγωγικότητα; Αισθάνεστε αρκετά οργανωμένοι ώστε να είστε σε θέση να επιδιώξετε αποτελεσματικά τους μακροπρόθεσμους στόχους σας; Τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε μερικές νέες συνήθειες και να προσεγγίσετε τα πράγματα ρεαλιστικά.

Ιχθύς

Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε τις στενές σχέσεις σας και να τις βάλετε κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό. Αυτή η νέα σελήνη ανατέλλει στον τομέα των σχέσεων, ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε κάποιες αλλαγές και να αναπτύξετε πιο υγιείς σχέσεις με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Τώρα είναι η ώρα να αντιμετωπίσετε τα μικρά πράγματα που μπορεί να σας ενοχλούν, όπως μια μικρή κατάσταση που δημιουργεί δυσαρέσκεια. Είναι εύκολο να γυρίσετε το άλλο μάγουλο, αλλά για τη μακροζωία των σχέσεων, είναι καλύτερο να επιταχύνετε και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: