Αγοράζει το ένα σπίτι μετά το άλλο η Τούνη: Τα παίρνει σε τραγική κατάσταση και τα μεταμορφώνει σε παλάτια

September 7, 2024

Αγοράζει το ένα σπίτι μετά το άλλο η Τούνη: Τα παίρνει σε τραγική κατάσταση και τα μεταμορφώνει σε παλάτια

Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη, γνωστή influencer, ενίσχυσε περαιτέρω την ακίνητη περιουσία της στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, αν και ήδη διαθέτει ένα υπερπολυτελές σπίτι στην περιοχή, κατά τη διάρκεια του 2024 προχώρησε στην απόκτηση δύο επιπλέον ακινήτων στην ίδια πόλη.

Η ανακοίνωση της αγοράς αυτών των δύο νέων σπιτιών έγινε τον Μάρτιο του 2024. Στην ανακοίνωση της, η Ιωάννα Τούνη είχε αναφέρει την πρόθεσή της να προχωρήσει σε εκτενή ανακαίνιση των ακινήτων αυτών, προκειμένου να τα διαμορφώσει σύμφωνα με τις προσωπικές της προτιμήσεις και ανάγκες.

Τότε είχε πει: «Κρατάω στα χέρια μου κατόψεις. Έχω πάρει στην Θεσσαλονίκη δύο σπίτια τα οποία τώρα τα ανακαινίζω, εδώ με τον Στέφανο τα φτιάχνουμε από την αρχή, θα τα κάνουμε super lux. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα project, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κάνουμε πολύ δημιουργική δουλειά. Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σου»!

Έτσι, ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθεί η πρόοδος της ανακαίνισης του ενός εκ των δύο ακινήτων που η Ιωάννα Τούνη απέκτησε πρόσφατα. Το απόγευμα της Πέμπτης, 5 Σεπτεμβρίου, η γνωστή influencer δημοσίευσε δύο βίντεο που παρουσίασαν την τρέχουσα κατάσταση του εσωτερικού του σπιτιού. Μέσα από αυτά τα βίντεο, η Ιωάννα Τούνη μας έδωσε μια γεύση από την πρόοδο των εργασιών, ενώ υποσχέθηκε ότι σε διάστημα δύο μηνών το ανακαινισμένο σπίτι θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Παρακολουθήστε τα εν λόγω βίντεο:

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: