Το σύμπαν είναι με το μέρος σας: Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια βλέπετε στη σημερινή μέρα ένα αναπάντεχο καλό μήνυμα

September 12, 2024

Το σύμπαν σας χαμογελάει: Λέοντες και άλλα 3 ζώδια παίρνετε σήμερα ένα ευχάριστο ανακούφιστικό μήνυμα

Το σύμπαν είναι με το μέρος σας: Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια βλέπετε στη σημερινή μέρα ένα αναπάντεχο καλό μήνυμα

Διαφ.

Στις 12 Σεπτεμβρίου το τρίγωνο της Σελήνης στον Ερμή σηματοδοτεί σημαντική εύνοια για τα ζώδια. Ειδικότερα η σημερινή μέρα μοιάζει με όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τέσσερα ζώδια. Καταλαβαίνουν κάτι σημαντικό για τη ζωή τους. Σε περίπτωση που κάποιοι ήταν μπερδεμένοι με την κατάσταση μιας σχέσης σήμερα θα καταλάβουν ακριβώς τι συμβαίνει. Παράλληλα δείτε Χρήμα… με ρέγουλα από την Άση Μπήλιου: Τα 4 ζώδια που θα τα παίξουν όλα για όλα σε λίγα 24ωρα

Αυτό τους φέρνει ανακούφιση και ενισχύει την ικανότητά τους να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους. Η σημερινή μέρα θα βοηθήσει αυτά τα 4 ζώδια να δείξουν αποφασιστικότητα.

width=800

Τα 4 ζώδια που ευνοούνται από το σύμπαν

Ταύρος

Λέων

Παρθένος

Τοξότης

Ταύρος

Ταύροι, νιώθετε έντονα ότι απελευθερώνεστε. Μπορεί να έχετε ξεκινήσει σωματική άσκηση που σας έχει βοηθήσει ν’ απαλλαγείτε από τοξίνες που επιδρούσαν αρνητικά στη διάθεσή σας. Σήμερα, με το τρίγωνο της Σελήνης στον Ερμή, η διαδικασία επιταχύνεται και νιώθετε ακόμη πιο ανάλαφροι.

Μπορεί να έχετε αρχίσει διατροφή ή άσκηση. Οι δραστηριότητες αυτές αυξάνουν τα επίπεδα της ενέργειάς σας και βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τον κόσμο γύρω σας. Κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης στον Ερμή, νιώθετε πως, ό,τι καλό έχετε κάνει, σας επιστρέφεται.

Οι σημερινές ευλογίες έχουν την μορφή της απαλλαγής από την αρνητική ενέργεια. Έχετε εντοπίσει τι δεν είναι σωστό και προσπαθείτε να το αλλάξετε. Σήμερα, Ταύροι, απολαμβάνετε τους καρπούς της δουλειάς σας και είναι μια όμορφη, αναζωογονητική ημέρα.

Λέων

Λέοντες, σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου, είστε στα πρόθυρα μιας σημαντικής ολοκλήρωσης στη ζωή σας. Το τρίγωνο της Σελήνης στον Ερμή σας φέρνει ένα φως ελπίδας. Οι ευλογίες της σημερινής ημέρας είναι η υγεία και η σοφία. Αυτό σημαίνει ότι καταλαβαίνετε πως, μυαλό και σώμα είναι μια ενότητα.

Νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας και αυτό Λέοντες, σας γεμίζει με χαρά. Μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας ευτυχισμένο ή δυστυχισμένο κα, με τη βοήθεια του τριγώνου της Σελήνης στον Ερμή, το συνειδητοποιείτε καλύτερα.

Ζώδια και σύμπαν

Παρθένος

Νιώθετε ότι έχετε υποφέρει μια ζωή. Αντί όμως να νιώσετε οίκτο για τον εαυτό σας, η συνειδητοποίηση αυτή σας δίνει δύναμη και καταλαβαίνετε πόσο έχετε αντέξει. Δεν ήταν εύκολο και αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν καλύτερα για εσάς, Παρθένοι.

Η ευλογία της Πέμπτης είναι η πιο ανάλαφρη, πιο υγιής στάση και συμπεριφορά σας. Σας καθοδηγεί η μετάβαση του τριγώνου της Σελήνης στον Ερμή και νιώθετε ότι κάτι λείπει από τη ζωή σας για να ολοκληρωθεί. Αυτό που σήμερα σας κάνει να νιώθετε όμορφα, γίνεται το σύνολο της ύπαρξής σας.

Συνειδητοποιείτε πως, η υγεία είναι πλούτος. Μπορεί να είναι κάπως κλισέ, όμως είναι μεγάλη αλήθεια και σήμερα το συνειδητοποιείτε για τα καλά. Η αίσθηση ότι είστε υγιής, θεραπεύει το μυαλό σας, Παρθένοι.

Τοξότης

Τοξότες, τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία για εσάς, καθώς τελικά συνειδητοποιείτε ότι η ζωή είναι μια και σύντομη. Η μαγεία είναι στο παρόν.

Με το τρίγωνο της Σελήνης στον Ερμή, στον κοσμικό ουρανό σας, θα νιώσετε την ευλογία της σημερινής ημέρας. Κάτι διαφορετικό συμβαίνει που δίνει στα πράγματα ένα λογικό νόημα. Συμβαίνει αυτό με τις μεταβάσεις του Ερμή.

Η ευλογία της σημερινής ημέρας είναι η συνειδητοποίηση πως ό,τι έχουμε, είναι το παρόν. Εκτιμήστε τη ζωή σας και αλλάξτε τρόπο σκέψης, βοηθώντας την υγεία και την ευημερία σας.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: