Απόστολος Λύτρας: Γιόρτασε την αποφυλάκισή του στα μπουζούκια – Πήγε Λευτέρη Πανταζή

September 17, 2024

Ο Απόστολος Λύτρας γιορτάζει την αποφυλάκισή του στα μπουζούκια, πηγαίνοντας στον Λευτέρη Πανταζή.

Απόστολος Λύτρας: Γιόρτασε την αποφυλάκισή του στα μπουζούκια – Πήγε Λευτέρη Πανταζή

Διαφ.

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής βρέθηκε ο Απόστολος Λύτρας μερικές ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

Ο Απόστολος Λύτρας εμφανίστηκε λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής ζώνης, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον πολλών παρευρισκομένων. Όπως αναφέρει το Mega, ο κ. Λύτρας εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο σε μαγαζί όπου εμφανίζονται η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και ο αγαπημένος καλλιτέχνης Λευτέρης Πανταζής, συνοδευόμενος από την κόρη του.

Δείτε το βίντεο:



Η αποφυλάκισή του πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, όταν έφυγε από τις φυλακές Κορίνθου, όπου είχε κρατηθεί το τελευταίο διάστημα. Στην έξοδό του, τον υποδέχθηκαν η αδελφή του και οι κόρες του από τον πρώτο του γάμο, καθώς και οι δικηγόροι του, οι οποίοι είχαν αναλάβει την υπόθεσή του.

Σε δηλώσεις του έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα, ο κ. Λύτρας ανέφερε λιτά: Θα τα πούμε εν καιρώ. Το μόνο που θέλω να κάνω τώρα είναι να ευχαριστήσω τους δικηγόρους μου, την οικογένειά μου και όλους τους συναδέλφους που με στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο

Η παρουσία του Απόστολου Λύτρα στο νυχτερινό κέντρο σχολιάστηκε έντονα, καθώς αρκετοί δεν περίμεναν να τον δουν τόσο σύντομα να απολαμβάνει τη νυχτερινή διασκέδαση. Παρά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, φαίνεται πως θέλησε να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του και να χαλαρώσει λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

Η κόρη του, που τον συνόδευε, ήταν στο πλευρό του σε αυτή την ιδιαίτερη έξοδο, δείχνοντας πόσο κοντά παραμένουν σαν οικογένεια σε δύσκολες στιγμές.

Ευχαριστίες προς τους δικηγόρους και την οικογένεια

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Λύτρας δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς την ομάδα των δικηγόρων που τον υπερασπίστηκαν, αλλά και την οικογένειά του, που στάθηκε στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμασιών του.

Αν και δεν έκανε άλλες δηλώσεις για την υπόθεση, ξεκαθάρισε ότι θα μιλήσει αναλυτικά στο μέλλον, αφήνοντας ανοιχτά πολλά ερωτήματα σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: