Ναταλία Λιονάκη: Η τραγική στιγή στη ζωή της που την οδήγησε στο μοναστήρι και η σχέση της με γνωστό ηθοποιό

September 19, 2024

Η Ναταλία Λιονάκη βιώνοντας μια τραγική στιγμή στη ζωή της, αποφάσισε να εισέλθει σε ένα μοναστήρι. Ταυτόχρονα, αναπτύσσει μια σχέση με έναν διάσημο ηθοποιό.

Ναταλία Λιονάκη: Η τραγική στιγή στη ζωή της που την οδήγησε στο μοναστήρι και η σχέση της με γνωστό ηθοποιό

Διαφ.

Η Ναταλία Λιονάκη, στα 32 της χρόνια και στο απόγειο της καριέρας της, πήρε την ξαφνική απόφαση να γίνει μοναχή.

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν τη σεζόν 2008 – 2009, όταν πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά 40 Κύματα, στον ANT1.

Το 2009, μπήκε σε μοναστήρι, στις Μοίρες Ηρακλείου, στην Κρήτη, αλλά μισό χρόνο αργότερα, επιστρέφει σπίτι της, μετά από πιέσεις που δέχθηκε από την οικογένειά της.

Ωστόσο, το 2012 αποφασίζει να αφήσει μία για πάντα τα εγκόσμια και το 2017 γίνεται επίσημα μοναχή.

1229

Ο άνδρας που στιγμάτισε την ζωή της Ναταλίας Λιονάκη

Η Ναταλία Λιονάκη έζησε ένα δυνατό έρωτα με τον Κώστα Καραδήμα, ο οποίος, λίγο μετά το τέλος της σχέσης τους, βρέθηκε νεκρός σε είσοδο πολυκατοικίας.

Παρά τον γεγονός ότι χώρισαν, η αγάπη τους δεν είχε σβήσει και το τραγικό γεγονός βύθισε στο πένθος την ηθοποιό.

natalia

Ακολούθησε μια σειρά αποκαλύψεων, που οδήγησαν στη σύλληψη ενός αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού για τον θάνατο του Κώστα Καραδήμα.

Πολλοί ισχυρίστηκαν, ότι ο θάνατος του πρώην συντρόφου της, ήταν ο λόγος που αποφάσισε να γίνει καλόγρια, παρά τις προσπάθειες της μητέρας της για το αντίθετο.

Σήμερα, η Ναταλία Λιονάκη, μετά τη χειροτονία της σε Μοναχή Φεβρωνία, σε τελετή στην Κένυα, έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στον Θεό, αφήνοντας πίσω την προηγούμενη ζωή της.

Η σχέση που είχε η Ναταλία Λιονάκη με δημοφιλή ηθοποιό

Η ηθοποιός υπήρξε ζευγάρι, για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον επίσης ηθοποιό, Μάριο Ιορδάνου, ο οποίος όταν η πρώην αγαπημένη του επέλεξε τον δρόμο του μοναχισμού, ο είχε επιλέξει το δρόμο της σιωπής.

Σήμερα, ο Μάριος Ιορδάνου είναι παντρεμένος με τη Σοφία Καζαντζιάν, από το 2014, με την οποία είναι μαζί από το 2008. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια λιτή τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως είχε υπογραμμίσει ο Μάριος Ιορδάνου για την ηθοποιό, στο περιοδικό PEOPLE το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και για το δρόμο που ακολουθεί. Καθένας μόνος του διαγράφει την πορεία του. Αυτό το θέμα, όμως, ανήκει στο παρελθόν και τώρα ζω κάτι πραγματικά πολύ όμορφο, το οποίος τιμώ και σέβομαι.

Ναταλία Λιονάκη: Η μοναδική φωτογραφία της όμορφης ηθοποιού από την ώρα που έγινε μοναχή αγκαλιά με τη μητέρα της

Η Ναταλία Λιονάκη, κάποτε γνωστή για την καριέρα της στην υποκριτική, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη ζωή της στην Αθήνα και να ζήσει στην Κένυα.

Η Ναταλία Λιονάκη: Από την Αθήνα στην Κένυα

Η όμορφη ηθοποιός αφιέρωσε τη ζωή της στη θρησκεία, επιλέγοντας να γίνει μοναχή. Χειροτονήθηκε ως μοναχή Φεβρωνία και πλέον ζει στην περιοχή Κισούμου της Κένυας, αφιερώνοντας τον εαυτό της στην πνευματική ζωή και τη θρησκευτική προσφορά.

Όπως είχε αποκαλύψει επίσκοπος σε τηλεοπτική εκπομπή: Έχει χρόνια που βρίσκεται εκεί η μοναχή Φεβρωνία, μαζί με άλλες μοναχές, επί μακαριστού προκατόχου μου. Ξέρω μόνο ότι υπάρχει, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ιστορικό της. Τώρα με τις μοναχές που είναι εκεί, μας βοηθούν στο έργο μας. Φτιάχνουν το μοναστήρι.

Στη συνέχεια, ο επίσκοπος Μάρκος διέψευσε την είδηση που ήθελε τη Ναταλία Λιονάκη να βρίσκεται στην Ελλάδα για να πουλάει κομποσχοίνια. Η ζωή τους είναι εκεί. Όταν αφιερώνεται κάποιος στο έργο της εκκλησίας, παραμένει στο μοναστήρι του, εκτός αν για κάποια επείγουσα δουλειά χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό, ανέφερε.

Τέλος, τόνισε: Οι τρεις μοναχές που έχουμε είναι ευτυχισμένες, χαρούμενες, γιατί ζουν τον Χριστό. Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για τη συγκεκριμένη μοναχή. Μπορώ να μιλήσω γενικά για όλες. Επιβιώνουν, όπως είπα, την Ορθοδοξία, την προσευχή. Εξάλλου η ζωή τους είναι ησυχαστική.

Η Αντίθεση της Μητέρας της

Η Τζένη Λιονάκη, μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη, αρχικά ήταν αντίθετη με την απόφαση της κόρης της να αφιερώσει τη ζωή της στη θρησκεία και να μετακομίσει στην Κένυα. Ωστόσο, τελικά αποδέχτηκε την επιθυμία της.

Η Τζένη Λιονάκη ζει στην Αθήνα και διατηρεί επικοινωνία με την κόρη της, παρά την απόσταση που τις χωρίζει. Η σχέση τους παραμένει ισχυρή, με την αγάπη και την κατανόηση να υπερισχύουν.

Ναταλία και Τζένη Λιονάκη: Η Μοναδική Φωτογραφία

Υπάρχει μία και μοναδική φωτογραφία της μητέρας και της κόρης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και είναι παρακάτω!

554

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

216218219


Πηγή

Διαβάστε επίσης: