Με απώλειες το νέο «The Voice»: Ο λόγος που ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ άφησαν εκτός τον Σάκη Ρουβά

September 19, 2024

Με απώλειες το νέο The Voice: Ο λόγος που ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ αποκλείστηκαν από τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά.

Με απώλειες το νέο The Voice: Ο λόγος που ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ άφησαν εκτός τον Σάκη Ρουβά

Διαφ.

Επιβεβαιώθηκε από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά που ήθελε τον ΣΚΑΪ να έχει καταλήξει στην τετράδα των κριτών του νέου The Voice που ετοιμάζεται για πρεμιέρα σε μερικές εβδομάδες από σήμερα.

Όπως μετέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 στην εκπομπή της Τετάρτης, ο Σάκης Ρουβάς δεν θα βρίσκεται στο The Voice ύστερα από απόφαση της παραγωγής. Παρά τις στενότατες σχέσεις του τραγουδιστή με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, όπως σας έχουμε εδώ και μήνες γράψει, ήταν επιθυμία του σταθμού να υπάρξει μεγάλη ανανέωση στο σόου, με αποτέλεσμα αναγκαστικά κάποιοι παλιοί να πρέπει να μείνουν εκτός.

Όπως ειπώθηκε και στο Πρωινό μετά το Buongiorno του Mega, φέτος η επιθυμία του ΣΚΑΪ και της εταιρείας παραγωγής είναι να καθίσουν στις 4 καρέκλες οι Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης, ωστόσο οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα – αν και από όσο γνωρίζουμε έχει υπάρξει προφορική συμφωνία.

Η τετράδα, πάντως, θεωρείτε ήδη κλεισμένη και μάνει μόνο η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του νέου κύκλου του The Voice.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή

Διαβάστε επίσης: