Σέρβιρε τον Αντετοκούνμπο κι όταν έφυγε του άφησε στο τραπέζι 1 κουτί, όταν το άνοιξε… έγινε ο πιο τυχερός σερβιτόρος

September 21, 2024

Σέρβιρε τον Αντετοκούνμπο κι όταν έφυγε του άφησε στο τραπέζι 1 κουτί, όταν το άνοιξε… έγινε ο πιο τυχερός σερβιτόρος

Διαφ.

Η Μύκονος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος συχνά επισκέπτεται το “Νησί των Ανέμων” με την οικογένειά του και φίλους.

Ο σούπερ σταρ του NBA, πέρα από τις αθλητικές του επιδόσεις, ξεχωρίζει και για τη γενναιοδωρία του, αφήνοντας πάντα εξαιρετικές εντυπώσεις όπου κι αν βρεθεί.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Γιάννης περνά τις διακοπές του στη Μύκονο πριν από την έναρξη του training camp των Μιλγουόκι Μπακς. Αρχικά επισκέφθηκε το νησί μαζί με τα αδέλφια του, αλλά τώρα απολαμβάνει τις διακοπές του με τη σύζυγό του, Μαράια.

Το bachelorette party της Μαράια, το φιλοδώρημα και τα παππούτσια δώρο

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, έχουν τραβηχτεί αρκετές φωτογραφίες από τις εξόδους τους. Ένας σερβιτόρος από το εστιατόριο που επισκέφθηκαν αποκάλυψε πως, εκτός από το γεγονός ότι χάρισε ένα ζευγάρι παπούτσια στον σεφ, ο Έλληνας μπασκετμπολίστας άφησε και ένα εντυπωσιακό φιλοδώρημα ύψους 3.000 ευρώ.

Τα όσα ανέφερε ο σερβιτόρος

Ο σερβιτόρος, μιλώντας στην κάμερα του “Mykonos Live TV”, περιέγραψε τον Γιάννη ως “κιμπάρη”. “Η σύζυγος του Γιάννη έκανε εδώ το bachelorette πάρτι της. Ήταν όλες πολύ ευγενικές και ευδιάθετες, και λάτρεψαν το νησί. Πέρασαν υπέροχα, με χαμόγελα όλη την ώρα. Μια από τις φίλες της Μαράια έχασε το κινητό της και ψάχναμε για αρκετή ώρα, αλλά τελικά το βρήκαμε,” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το  βίντεο με όσα αποκάλυψε ο σερβιτόρος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: