Μαρινέλλα: «O Θεός μας έδωσε ένα ταλέντο, αυτό το ταλέντο ανήκει στον κόσμο και πρέπει να το δώσουμε πίσω»

September 27, 2024

Μαρινέλλα: «O Θεός μας έδωσε ένα ταλέντο, αυτό το ταλέντο ανήκει στον κόσμο και πρέπει να το δώσουμε πίσω»

Διαφ.

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της Μαρινέλλας σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου.

Ας θυμηθούμε από το παρελθόν τα λόγια της που δείχνει για πόσο σπουδαία γυναίκα – καλλιτέχνιδα μιλάμε. Ένιωθε ότι αυτό το ταλέντο ο Θεός της το έδωσε για εμάς. Για τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την υγεία της μετά το εγκεφαλικό – «Έχει επικοινωνία με το περιβάλλον»

Η κατάσταση της Μαρινέλλας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Τετάρτη 25/9 κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Μαίρης Γύγου στο Δελτίο Ειδήσεων του Open, η Μαρινέλλα εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της και ότι πλέον επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανέφερε ότι:

«Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Έχει επικοινωνία με το περιβάλλον αλλά λαμβάνει ισχυρή αγωγή. Το θετικό είναι ότι ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στην πρώτη θεραπευτική αγωγή που λαμβάνει και για αυτό τον λόγο έχει αποφύγει και την διασωλήνωση. Σε τέτοιες περιπτώσεις μεγάλος παράγοντας είναι η ηλικία, όπως λένε οι γιατροί. Η αποψινή νύχτα και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: