Μαρινέλλα: Τι φέρεται να ζήτησε η κόρη της από τους γιατρούς μετά το εγκεφαλικό της

September 27, 2024

Μαρινέλλα: Τι φέρεται να ζήτησε η κόρη της από τους γιατρούς μετά το εγκεφαλικό της

Διαφ.

Κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα για τη Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη. Τι ζήτησε η κόρης της από τους γιατρούς.

Στην εντατική του νοσοκομείου Υγεία εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στη συναυλία της στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης.

Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα για την σπουδαία ερμηνεύτρια ενώ είναι αρκετά αισιόδοξο το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή και έχει επαφή με το περιβάλλον.

Οι γιατροί που παρακολουθούν τη Μαρινέλλα ελπίζουν ότι η κατάσταση της υγείας της δεν θα επιδεινωθεί τα επόμενα 24ωρα κάτι που δίνει σημαντικές ελπίδες να βγει νικήτρια σε αυτήν της τη μάχη.

Την ίδια ώρα πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας θέλουν το ασθενοφόρο να φθάνει στο Ηρώδειο για να παραλάβει την τραγουδίστρια μετά από μία ώρα.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στο Happy Day πως η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα Σερπιέρη, ζήτησε από τον νευροχειρούργο να μην προχωρήσουν σε κάποια χειρουργική επέμβαση καθώς ο οργανισμός της θα μπορούσε να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο και να μην αντέξει η καρδιά της.

Από την πλευρά της η Ματίνα Παγώνη εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των γιατρών.




Η 85χρονη ερμηνεύτρια είχε παραπονεθεί για έντονο πονοκέφαλο λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας της κάτι το οποίο απέδωσε στην κούραση αλλά και το άγχος της στιγμής.

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, ήταν η κόρη της, Τζωρτίνα Σερπιέρη, καθώς και η εγγονή της Μελίνα Δασκαλοπούλου.





Πηγή

Διαβάστε επίσης: