Γέμισε ο τόπος ροζ μπαλόνια, ήρθε και το… 7: Μεγάλες χαρές για Χοψονίδου – Σπανούλη μετά από 6 παιδιά

September 27, 2024

Γέμισε ο τόπος ροζ μπαλόνια, ήρθε και το… 7: Μεγάλες χαρές για Χοψονίδου – Σπανούλη μετά από 6 παιδιά

Διαφ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, οι οποίοι ενώνουν τις ζωές τους μέσω ενός πολιτικού γάμου το 2009, πραγματοποίησαν τη θρησκευτική τους τελετή δύο χρόνια αργότερα.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έξι παιδιά: τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα, η οποία είναι μόλις 4 ετών.

Το πάρτυ γενεθλίων της μικρής Αναστασίας

Η 25η Σεπτεμβρίου, Τετάρτη, υπήρξε μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για την οικογένεια, καθώς η μικρότερη κόρη τους, Αναστασία, γιόρτασε τα 7α γενέθλιά της.

7 6 2

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Το πάρτι που διοργανώθηκε για αυτή την ξεχωριστή περίσταση είχε ως θεματική τα χαριτωμένα αρκουδάκια, με τη διακόσμηση και την εντυπωσιακή τούρτα να ακολουθούν αυτό το κεντρικό θέμα, συνδυάζοντας ροζ πινελιές και γλυκά διακοσμητικά στοιχεία.

7 6 1

Ανταγωνιζόμενη την καλοκαιρινή ζέστη της ημέρας, η Ολυμπία Χοψονίδου επέλεξε για την εκδήλωση ένα απλό, αλλά κομψό καλοκαιρινό σύνολο, συγκεκριμένα ένα μαύρο κορμάκι με λεπτές τιράντες και λευκό παντελόνι σε άνετη γραμμή, που συνδύαζε στυλ και άνεση.

7 6

Στην εκδήλωση, η πρώην Σταρ Ελλάς φωτογραφήθηκε με τις φίλες της, Μαρία Γλυμακοπούλου και Δανάη Βερναρδάκη, αποτυπώνοντας τη χαρούμενη ατμόσφαιρα της γιορτής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: