Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Δύο αντίθετοι κόσμοι που όμως συναντήθηκαν – Η γνωριμία, ο γάμος, τα δίδυμα και το τέλος

September 28, 2024

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Δύο αντίθετοι κόσμοι που όμως συναντήθηκαν – Η γνωριμία, ο γάμος, τα δίδυμα και το τέλος

Διαφ.

Στις 3 Μαΐου του 2021, η Όλγα Κεφαλογιάννη ενώνεται με τα δεσμά του γάμου με τον Μίνωα Μάτσα, κάτω από άκρα μυστικότητα, μετά τον θυελλώδη έρωτά τους που γεννήθηκε σε ανύποπτο χρόνο και τελείωσε σήμερα, έπειτα από τρία χρόνια.

Τη χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε η ίδια η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με μια ανάρτηση στο Instagram. «“Νυνί δε μένει πίστις, ελπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη”. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη», έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία απεικονίζονταν τα χέρια του ζευγαριού με τις βέρες τους.

Η πολιτικός, με το βαρύ όνομα, πήρε την απόφαση να τα τινάξει όλα στον αέρα για τον γνωστό μουσικοσυνθέτη. Χώρισε από τον πρώτο σύζυγο της, κοσμηματοπώλη, Μάνο Πενθερουδάκη, μετά από δέκα χρόνια γάμου και ακολούθησε τον δρόμο της καρδιάς της.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας από την αρχή της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τους στα social media έκαναν λιγοστές κοινές αναρτήσεις.

kefalogianni matsas

«Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνω Μάτσα εκείνος δε γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του.

Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη, που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα», είχε εξομολογηθεί η πολιτικός σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala.

matsas kefalogianni

Η αγάπη τους για την τέχνη και τον πολιτισμό είναι ένα από τα κοινά τους χαρακτηριστικά ως ζευγάρι. Άλλωστε, οι δυο τους έκαναν κάποιες σπάνιες εμφανίσεις σε θέατρα των Αθηνών αλλά και στην Επίδαυρο.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον Μίνω Μάτσα: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες “αποκλείεται” και “ποτέ”, τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής».

Ο ερχομός των διδύμων

Η Όλγα Κεφαλογιάννη σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό «HELLO!» είχε αναφέρει για τη μητρότητα: «Είναι κάτι που έκανα συνειδητά και επιθυμούσα πολύ. Ξέρετε, σε ένα βαθμό το είχα ξεγράψει. Και τώρα που το σκέφτομαι, αισθάνομαι πως είναι σαν να μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αυτό που θέλω είναι να είμαι διαρκώς μαζί με τα μωρά μου, να τους δώσω όσο το δυνατόν περισσότερο από́ μένα».

«Χαρήκαμε πολύ που μάθαμε ότι αν όλα εξελίσσονταν καλά, θα αποκτούσαμε δύο μωράκια, καθώς κι εγώ έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με αδέρφια, κι αυτό ήταν και είναι κάτι πολύ σημαντικό και όμορφο. Βέβαια, για να μην κρυβόμαστε, λόγω της ηλικίας μου, αισθάνθηκα μεγαλύτερο φόβο για την πορεία της εγκυμοσύνης. Είναι πολύ δυσκολότερη η δίδυμη κύηση. Πλέον, όμως, ζούμε μέσα στην ευτυχία έχοντας δύο μωράκια, τα οποία μάλιστα δείχνουν από τώρα ότι έχουν τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες», είχε εξομολογηθεί για το πώς ένιωσαν όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: