Είπε 11 λέξεις και τον «τέλειωσε»: Κόλαφος ο Κανάκης για τον Οικονόμου με αυτά που είπε για τους ΑμεΑ
«Κόλαφος» ο Αντώνης Κανάκης για τον Δημήτρη Οικονόμου: «Μακάρι να είχατε τη μισή αξιοπρέπεια με όσους είναι σε καροτσάκι»
«Με αγάπη και σεβασμό σας είπε ότι καλύτερα να είστε νεκροί»
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Δημήτρη Οικονόμου για τους ανθρώπους σε αναπηρικό αμαξίδιο, με τον Αντώνη Κανάκη να ξεσπάει εναντίον του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ μέσα από την εκπομπή του, Ράδιο Αρβύλα.
Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Οικονόμου είχε πει στον αέρα της εκπομπής του, με αφορμή θανατηφόρο τροχαίο στη Βάρη, ότι: «Πέρα από τους νεκρούς, δεκάδες ή και εκατοντάδες ανάπηροι θα περάσουν τη ζωή τους σε καροτσάκι», προσθέτοντας ότι «ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός, από το να είσαι σε ένα καρότσι από το πρωί μέχρι το βράδυ». Τα λόγια του, που χαρακτηρίστηκαν ως απαράδεκτα και προσβλητικά, εξόργισαν πολλούς.
Διαβάστε επίσης:
- Με ένα κερί διώξε εύκολα άλατα και σκουριά από τη βρύση του μπάνιου- Το καθαριστικό κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια
- Πέθανε ο Αλέκος Αλεξιάδης, θρύλος της ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη
- «Κλαίει» ο ουρανός πάνω από τον Βόλος για την τριπλή τραγωδία – Γέμισε κηδειόχαρτα η πόλη – Το τελευταίο «αντίο» σε πατέρα και ζευγάρι